çizikler için

enjoysport39

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşalar bende opel astra g enjoy sport var aracımı cizdiiler ö kaput yan çıtalarda benım sıze sormak ıstedıgım boya koduna gore rötüş kalemi bulabilirmiyiz?????:sorry:

metalık mi hatta resimdeki araç mı?

bende de war boydan boya cızık ıcım gıdıo walla :(

autoking belirli bir noktaya kadar kapatabilir ancak çok derinse yapılacak birşey yok

çiziğe tırnağınızı sürttügünde takılmıyosa pasta cila çözer ama derin galiba?

Çizik derin değilse giderilebilir ama derinse gitmez. Beni eski aracımında ön kapuda güneş resmi yapmışlardı derin çizikti boyatmak istemedim siyah folyo çektirmiştim o da polisler açısından sorun oluyor. Geçmiş olsun.

Derinse bile tavsiyem pasta cila yaptırman ufacık derin çizikler sonradan birkaç sene geçince boyanın o noktadan kabarmasına küf tutmasına sebep olacaktır

derin çiziklerin tek çaresi boyadır,bir arkadaşımın başına gelmiştir.arabasını resmen haritaya çevirdiler ufak ve derin çizikler vardı.pasta cila çektirdi keşke çektirmez olsaydım dediğini daha dün gibi hatırlıyorum çiziklerin değil kapanması daha belirgin hale gelmişti.sonra arabayı komple boyatmak zorunda kaldı.derin çizikler için boşuna pasta cila ile uraşmayın derim,saygılar.

ben boya koduna göre oje alıyorum bujiteriden

ben boya koduna göre oje alıyorum bujiteriden

Ojemi ?:kop: nasıl bari çizik kapamada uzun süre etkili olabiliyomu yoksa ilk yıkamada çıkıyomu ? denemekte yarar var valla. Çekemeyen kıskanan çiziyo adi herifler:mad:

Geri