Çizilen Jantlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 10ur_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olun Cem Bey.Aynı durum 2010 yılında aracım daha sıfırken bende de oldu. Lastikçi kışlıkları takarken 2 jantı çizdi ve çözüm olarak rötüş yaptı. Sonrada abi Opellerin jantı dışa doğru ve makin eister istemez çiziyor dedi. Bende napalım canın sağolsun deyip birdaha oraya gitmedim ama gittiğim diğer yerde 1 tanesini çizdi. Bence dikkat edilirse makine iyi ayarlanırsa çizilme felan olmaz ama jantların hafif dışa bombeli olduğuda bir gerçek. Düz tepsi gibi janta alıştıkları için bizimkiler sorun oluyor.[FONT=&quot][/FONT]

öncelikle geçmiş olsun.gerçekten can sıkıcı bir durum. bende yakın zamanda artık 16 jantlarımı takmayı düşünüyorum odada başbaşa olmaktan sıkıldım :)
bende bütçeme uygun bi lastik arıyorum nexenden memnunmusun acaba yada başka önerebileceğiniz lastik markası nedir.

Jant boyatmayı mı önerirmisiniz ve bende jantlarımı boyatmak istiyorum.

Jantı boyattıktan sonra kabarma macunda yumuşaklık veya boya atma v.s v.s sebebler olur diye boyatmıyorum daha doğrusu çizikli halinden daha kötü görüntü oluşabilir diye
jant boyatan arkadaşlardan fikir sahibi olmak istiyorum yada çıkma bakımlı jant alacağım. Ne yapmamı önerirsiniz

Jant boyatmayı mı önerirmisiniz ve bende jantlarımı boyatmak istiyorum.

Jantı boyattıktan sonra kabarma macunda yumuşaklık veya boya atma v.s v.s sebebler olur diye boyatmıyorum daha doğrusu çizikli halinden daha kötü görüntü oluşabilir diye
jant boyatan arkadaşlardan fikir sahibi olmak istiyorum yada çıkma bakımlı jant alacağım. Ne yapmamı önerirsiniz

Jantla uğraşmayı pek sevmez boyacılar, vakit kaybıdır onlar için. Bulabilirseniz hakkıyla yapanı korkmayın boyatın.

jant taktırırken nelere dikkat edilmeli ?

Bende yakın zamanda jantlarımı 16 yaptım . Ikinci el temiz vuruksuz kırıksız kaynaksız aldım. Boyasıda yapılmıştı hiç sorun yaşamadım .

Geri