c'mon a buz dolabı

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
C'mon uma buzdolabı aldım cakmak girisinden elektirigi saglanıyor acaba yakıttı etkilermi bu dolabın calısması

1.3 dizelin war dusundugun seye bak yanii..

Yakıtı etkilemez ama aküyü etkiler , dikkatli ol.

arkadaşım bende manyak tesisat vardı.aracın orjinal aküsüyle anlık tüketime baktığımda 0.8 -0.9 du. ama şimdi aküyü değiştirdim ve 72 Amperlik taktım anlık tüketim 0.7 yi gördüm ilk defa bence etkiler .ama birtek buzdolabı varsa bir şey olmaz.

ya bazı şehir içi otobüslerde tv war ama şöförler yakıtı etkilediğini söylüyorlar ve açmıyorlar böyle bi durumda war

düşündüğüne bak ne kadar etkilerki

aynen zaten yola giderken kullanacagım normal zamanda kullanmam etkilese bile ne kadar etkiler

yakıtla bi alakası yokki !!

sen çakmaklıga takıyorsun aküden güç alıyor senin yakıtınla veya gişinde bi problem olmaz yanlış ve saçma düşünce

ya bazı şehir içi otobüslerde tv war ama şöförler yakıtı etkilediğini söylüyorlar ve açmıyorlar böyle bi durumda war

bunlarda uydurma bence

yakıtla bi alakası yokki !!

sen çakmaklıga takıyorsun aküden güç alıyor senin yakıtınla veya gişinde bi problem olmaz yanlış ve saçma düşünce

bunlarda uydurma bence
:good: :good: :good: (hiç kimse yazmadı sanmıştım :) )

Beyler,arabanın yakıtıyla voltajın ne ilgisi olabilir?Şehir efsanasi bunlar.Araç devriyle voltajın alakası var?Ama aşırı güç çeken bir devre(buzdolabı,pasta makinası,elektrikli oto süpürgesi,tv...vb) yüzünden şarj dinamosu daha fazla şarj etmiyor ki?Ya da şarj etmek için motor devir değiştirmiyor ki?Ayrıca yeni araçların hepsinde akım sabitleyicileri var.:rolleyes:
Tek zararı akünüzdeki güç kaybı olur.O da kısa zamanda tekrar toparlar kendisini.Tabi sürekli kullanmamak şartıyla...

Son düzenleme:
Geri