vectra A sorunları ve sorularım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EFE_20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
suyunu tamamlarsanız sorun olmaz; su deposunu ağzına kadar doldurursanız fazla suyu kapaktan tahliye eder;eğer su seviyesi olması gerekenin altına düşüyorsa sorun var demektir; su eksiltmesinin pekçok sebebi vardır; radyatörde kılcal çatlak vardır buhar olarak atıyordur; ahtapot boruda kılcal çatlak olabilir; kalörifer radyatöründe sorun olabilir;herhangi bir su hortumu delinmiş ya da kelepçesi gevşemiş olabilir; silindir kapak contasında sorun olabilir; su tapalarında kaçak olabilir...vs.; eğer devamlı kaçak oluyorsa aracı iyice kontrol ettirmeli ve asla suyunu eksik bırakmamalısınız;eğer kaçak bulunmazsa kaçak tıkayıcı katkılar var onlardan kullanabilirsiniz....

yardımların için çok teşekkür ederim halil akel kardeşim. şu kalorifer motoruna baktım dediğiniz gibi motorun fanının bilyaları gibi bişileri dağılmış galiba takır takır sallanıyor ve neticesinde sürtüyor kenarlara. sökecektim ama takamam diye çekindim. söker yaparım ama şüpheye düştüm nasıl olduğunu bilmiyorum bu arabalarda yani. bakalım artık.

Son düzenleme:
hayırlı olsun gule gule kullan guzel arabadır,bende de 94 gls var memnunum

hayırlı olsun gule gule kullan guzel arabadır,bende de 94 gls var memnunum

teşekkür ederim. bende gayet memnunum. işte ufak-tefek bazı sorunlar var onlarıda halledebilirsek daha iyi olacak.:rolleyes:

Geri