C'mon Cular Arabaniz Kaç Km De

burebista

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
benim araç 3.000 de 5.000 genel bakıma çağırdılar. diğer c'mon cular ne kadar yol yapmış bakalım

beni çağırmadılarmı çağırdılarda benmi unuttum?bana 15bin denildi.benimki 6200km de

valla burak kardeş bana aldığım yer söyledi 5 binde getir diye ben birde servise sordum ne bakımı bu diye onlarda araçın genel durumuna bir bakcaz dedi yoksa garantiden çıkma durumu varmış bana söylenen bu

benimki 9900km de 10000 oldu sayılır. :D o bakımı bizim arabalarada yaptılar salıncağa bakmışlardı sanırım. km olarak söylenmedi bişi. fabrika hatası olabilir getirin bakalım dediler götürdüm. bişicik çıkmadı normalmiş

hımm tamam banada dendi fabrika çağırmış gelin dediler.burağın dediği gibi götürüdüm altını incelediler bişey yok diyip yolladılar.nyse burak 15bin bakımın yaklaşıyo ilk kurban sensin kaça mal olcak herşeyi anlatırsın artık bu konuda bizlere...

hımm tamam banada dendi fabrika çağırmış gelin dediler.burağın dediği gibi götürüdüm altını incelediler bişey yok diyip yolladılar.nyse burak 15bin bakımın yaklaşıyo ilk kurban sensin kaça mal olcak herşeyi anlatırsın artık bu konuda bizlere...

Tabikide abi. herşeyi anlatırım :) fiyatını bende merak ediyorum doğrusu

5000 küsür km

benimki 8000 km de yalnız bilen varsa söylesin lütfen, acaba daha önce yağ değiştirmek gerekirmi 15000 çok fazla değilmi yani geç

yağ değişimi 15 binde diye biliyorum

Geri