C'mon Cular Arabaniz Kaç Km De

seviyesine bakarsın yağın eksilmişse eklettirirsin.okldan bir arkadaşım devirsiz kullanıyodu.5bin kmde yağ eklettirdi benimki iyi seviyedeydi en son...

benımkı 680km de daha. arkadaslar benım aracın motoru 1.2 oncekı aracım 2.0 dı onu 3000 devır cıvarlarında kullanıyordum bunuda oyle kullanıyorum sızler genelde ne devırlerde vıtes degıstırıyorsunuz tavsıyenız nedır?

benımkı 680km de daha. arkadaslar benım aracın motoru 1.2 oncekı aracım 2.0 dı onu 3000 devır cıvarlarında kullanıyordum bunuda oyle kullanıyorum sızler genelde ne devırlerde vıtes degıstırıyorsunuz tavsıyenız nedır?

benimkide 1.2 easytronic vites değişimini otomatikte 2000-3000 devir arasında yapıyor

arkadaslar 5 bındekı bakım degıl sadece kontrol için çağırıyorlar ama gidilmediği takdirde garantiden çıkma bı konuda söz konusu...

cmoncular aracınızın ilk yağı değiştikden sonra 15 binlik yağ koydurun ki 7.5 bin kilometrede bir kazıklanmayın servis tarafından

cmoncular aracınızın ilk yağı değiştikden sonra 15 binlik yağ koydurun ki 7.5 bin kilometrede bir kazıklanmayın servis tarafından

uyarın için teşekkürler kardeşim

benimkide 1,2 onun için daha devirli kullanmassam araba biraz bayılıyor onun için ben 3500 d/d de vites değiştiriyorum baya iyi oluyor ozaman
3000-3500 d/d arası ideal

Geri