C'mon geldi en sonunda

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
araba sıfırdan farksız olmus herseyi super yapılmıs hıc birsorunu yok ne ses var ne baska bir problem cok iyi olus anlayacagınız 5000 bakımda yapılmıs hediye olarak:D jilet gibi oldu araba

İzmir Egem de kendi aracıma yedek parça alırken dedim gelmişken yeni corsaları inceliyim :D

incelediğim corsa da var bi iş ama sezemiyorum bakıyorum bakıyorum dokunuyorum inceliyorum normal değil...

içerde başka 0 km bir corsa vardı ona baktım o güzel geldi... normal geldi...

Çağırdım satış danışmanı hanımı dedim bu araçta bişeyler var normal değil... kazalı boyalı olmasın :kop:

kadın şaşırdı kızardı bozardı... evet efendim haklısınız o aracın 3 parçası değişti nasıl anladınız inanamıyorum lütfen söylermisin dedi :D

dedim çok kolay 0 parçaları bile monte edemiyorsunuz işçiliğiniz bu kadar dedim çıktım :kop:

servis işçiliklerini sevmem... ama garanti işin içinde olduğu zaman başka..

hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

araba sıfırdan farksız olmus herseyi super yapılmıs hıc birsorunu yok ne ses var ne baska bir problem cok iyi olus anlayacagınız 5000 bakımda yapılmıs hediye olarak:D jilet gibi oldu araba

artık satmazsın herhalde çok sevindim hayırlısı olsun güle güle kullan:good:

Satacakmısın? Yoksa problem kalmadığına göre kullanacak mısın?

hayırlısı olsun arkadasım.tekrar c'mon a döndüğüne sevindim.zira baya bi soğumuştun araçtan şimdi yazdıklarından anlaşılan yüzünde güller açıyor.:)

Güle güle kullan...

hayırlı olsunda ben burda olmadığımdan olanları kaçıdım galiba kaza falan mı yapmıştın?

Geri