Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C'mon Nun En Beğendiğiniz Yada Beğenmediğiniz özellikleri Nelerdir
daha aracımı dün teslim aldığım için çok fazla bişi yazamıcam ama genel olarak benim çok hoşuma gidiyor. Motoru biraz daha sessiz olabilirdi mesela. Aklıma bişi gelmiyor. Ama en çok neyini seviyosun dersen ayrım yapamam herşeyini çok seviyorum.
ben arkasının önüne yakışmadığını düşünüyorum , dikkatli bakacak olursanız chevrolet kalosa benziyor arkası , ama genel olarak güzel bi araç cmon , bide essentiaların cant kapakları iğrenç
Valla ben her yere doldurdum araçla ilgili bilgileri ve yorumlarımı,alıntı verinti yapmadan,direkt kendim yazarak ekledim foruma.Şu an için taakat'im yok başka bir şey söylemeye...zur:
Ben de çok şey söyledim araçla ilgili nasıl söylemem zaten? Almayı düşündüğüm araç bu!
Ama en sevmediğim ve almayı askıya almama sebep olan şeyini soyleyeyim!
Araçla ilgili değil, şirketle ilgili!
Fiyat-donanım dengesi çok kötü!
Essentia'da sadece 2 hava yastığı, ABS ve klima var hadi konfor paketsiz satılmıyor diyelim ama ödediğiniz para 28 milyar (fiyatları liste fiyatına göre soyluyorum) ve dışarıdan görüntü çok kötü! Ön sis farlarının yeri simsiyah duruyor! Bari ızgara yap ya da tampon olarak devam et dimi? Yan çıtalar, kapı kolları ve jant kapakları da çok kötü! 28 milyara Honda Jazz ya da Peugeot 207 de daha çok şey alabiliyorsunuz. Hatta diğer markaların çoğunda! Peki dizel ve ful istersek ne oluyor? 37 milyar fiyat çıkıyor! Akıl alır gibi değil! Ve yol bilgisayarı gibi Clio'nun boşunda bile standart olan bir özellik olmuyor araçta! Arka camlar elle açılıyor 37 milyarlık araçta! ESP de standart değil!
İşte bu fiyat-donanım dengesizliğinden dolayı Corsa alamıyorum ama diğer markalara gitmek de içime sinmediği için arabasız kalıyorum
Opel, umarım Antara çıktı diye Corsa'yı biraz indirir. Vectra'yı indirmişlerdi mesela Corsa çıkınca.