önceden de birkaç arkadaş yazmış ama bende bi nevi tekrarlamış olayım
sevmediğim özellikleri
-en full donanımlı olanında hatta Türkiye ye gelmeyen en full donanımlı olanında bile arka camlar otomatik değil çok yüksek malyet gerektiren bir iş olduğunu zannetmiyorum opel neden otomatik yapmamış anlamış değilim
-herkesinde dediği gibi fiyatı çok abartı Corsa cosmo nun fiyatı nerdeyse Astra Cosmo nun fiyatında
-yanlış anlaşılmasın ama Essentia donanımı çok gereksiz geliyo bana en azından diğer donanımlarında ki gibi büyük kaliteli bi jant olmasada çelik jant koymalarını beklerdim bu bütün opel modellerindeki essentia donanım paketleri için geçerli
-başka bi sevmediğim özelliğide yerden çok yüksek durması corsayı çok basit gösteriyo bence
-ayrıca yine bahsedilmiş önceden Yol bilgisayarın hiçbir donanım paketinde olmaması Cosmo donanım paketinde bile Opsiyon olarak bulunması bence çok büyük bir eksiklik
sevdiğim özellikleri
-astradanda çok hoşuma giden Panoramik açılır cam tavam çok güzel bi olay bence
-yanlışım yoksa kişisel tercihleri (radyo kanalları,aynaların ayarları vs.) gibi özellikleri hafızasına alabilme gibi bir özelliği var gayet hoş bence
-şekil olarak hiç yadırgamadığım bir araba çok hoş tasarlanmış bi araç tek eksisi bence dikiz aynalarının oradaki kelebek camları bence hiç olmamış arabanın spor çizgilerini bozmuş
-çift bölmeli bagajıda çok hoşuma gidiyor
-Türkiye deki modellerinde de var herhalde plakanın içinden çıkan bisikleti taşıma bölmesi buda süper bi özellik bence