c'mon un 15000 bakımı yapıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

obaris

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aradaşlar c'mon un 15 bin bakımı nı opel odak topkapıda yaptırdım 300 ytl maal oldu herhangi bişi bulmadılar asıl servis fiyatı 270 ytl yalnız bana şiddetle tavsiye ederim enjeksiyon temizliği yapılması için dedi bende battı balık yap dedim haberiniz olsun yalnız ben başka servilerede sordum opel gerçek 370 ytl fiyat verdi mar oto 350 fiyat verdi balkada 250 dedi dedi bilgilerinize bende odak otoyu tercih ettim çok memnun kaldım bilgilerinize

yağ ve yağ,polen,hava filitreleri ni değiştirdiler.

270 ytl club cardla birlikte mi bu fiyat yani indirim yapıldı mı yoksa club cardsız fiyatı mı bu

270-300 arası normal fiyat zaten...

geçen 5000 bakımı için aracı servise götürdüm araçta bişey çıkmadı servis şefinin bana söylediği c'monlarda kapı sesi hariç hiçbir şikayet gelmediğini bu kasanın çok sağlam olduğunu söyledi

onuda yapsalarmış ya kapı gıcırdamasını sorunsuz araba veremiyorlarmışmı satışta

geçen 5000 bakımı için aracı servise götürdüm araçta bişey çıkmadı servis şefinin bana söylediği c'monlarda kapı sesi hariç hiçbir şikayet gelmediğini bu kasanın çok sağlam olduğunu söyledi

5000 mi bize kimse 5000 bakımı flan demedi 15bin dediler???

chek etmek için ilk 5.000 km de gidilir kontrol ederler;)
sorun varsa erken teşhis etmek için bakmak için yoksa bakım değil yani...

Son düzenleme:

Arkadaşım bu kapı sesi dediğin olay , araba esneyince arabanın içinde emliyet kemerinin ordan gelen sesmi , ben aracı aldığımdan beri var çok gıcık oluyorum , çözümü varmı ? comonların hepsinde varmı bu sorun ?:sorry:

Ufuk ÇAKIR
Maden Mühendisi

Geri