- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
malesef çok az bi seste olsa yaşadım dahada büyümesin diye gittim ve yukarıdaki işlemler oldu sendede azcık ses olsa bile git yaptır bu sorun değil kimse sıkmasın canını...
Burak'cım 6500km, daha yaşamadım öyle bişi. Fakat sürücü koltuğu kendiliğinden iniyor gibi gelmişti o gittiğimde, sormuştum genelde ouyormuş diye, onlarda kapı ayarı yapılır geçer dediler. Ama bende olmadı yani. Hatta adam sizdede varmı bi kontrol edelim dedi, girdik köstebek yuvası bir yola, ne ses var, ne başka bişi.
Burak'cım 6500km, daha yaşamadım öyle bişi. Fakat sürücü koltuğu kendiliğinden iniyor gibi gelmişti o gittiğimde, sormuştum genelde ouyormuş diye, onlarda kapı ayarı yapılır geçer dediler. Ama bende olmadı yani. Hatta adam sizdede varmı bi kontrol edelim dedi, girdik köstebek yuvası bir yola, ne ses var, ne başka bişi.
arkadaş bu sürücü koltuğu kendiliğinden iniyor ben eminim , çünkü en son seviyesine çıkarmıştım bir seferinde aradan 2 gün gecti bidaha baktım yarıya kadar inmiş
bu C'MON ların derdi hiiiiiiiç bitmeyecek