C'moncular bakım

Alırken sormuştum ben. Net olmamakla birlikte 150-200 arası demişlerdi ilk bakım için.

az kaldı az
13.000 km yi devirdim ilk ben gidecem :D

benimkide 13000 de eylülde aydın yolu gözüküyor ya önce gidicem yada dönünce ama ben sabırsıszım ağustosta yol yaparsam belli olmuyor yola çıkmadan yapacam eğer sen önce gidersen ne olur fiyatı bildir bende çok merak ediyorum hadi hayırlısı:alkis: :alkis:

benimkide 13000 de eylülde aydın yolu gözüküyor ya önce gidicem yada dönünce ama ben sabırsıszım ağustosta yol yaparsam belli olmuyor yola çıkmadan yapacam eğer sen önce gidersen ne olur fiyatı bildir bende çok merak ediyorum hadi hayırlısı:alkis: :alkis:

oo abi sende ben gibi baya kullanıyon anlaşılan :D

15 bini beklemeyin şartmı ya yaptırıverin 13binde yağ değişince motorda rahatlar şu sıcak aylarda:)
ben 8700 deyim daha:)

benim daha çok var araba daha 3500de ama giderken cam suyunu fullerim ben o zaman.:D

cansuyu kapağı üstüne not yazalım "lütfen su ilave etmeyin" mi yazsak :)

oo abi sende ben gibi baya kullanıyon anlaşılan :D

inan bana hafta arsaı da fazla kullanmıyorum ama arababayı alınca elime insanın gidesi geliyor bakım içinde birazdaha bekliyeyim belki 14000 de yaptırırım arkadaşın dediği doğru ama parası insanı düşündürüyor bakacaz kimbilir kaç para acaba ben birde bakımda lastikleri ön arka yaptırmak istiyorum siz nedersiniz ?

inan bana hafta arsaı da fazla kullanmıyorum ama arababayı alınca elime insanın gidesi geliyor bakım içinde birazdaha bekliyeyim belki 14000 de yaptırırım arkadaşın dediği doğru ama parası insanı düşündürüyor bakacaz kimbilir kaç para acaba ben birde bakımda lastikleri ön arka yaptırmak istiyorum siz nedersiniz ?

düşük kilometrede gerek yok bence. Walla ben ister istemez kullanıyorum özellikle okul varken. kafadan 40 km günde gezmeler hariç

Geri