Çok Acı kaza.

kötü haber olsa duyulurdu bence ya durumu aynıdır yada iyileşiyordur umarım iyi olur

Allah gençliğine acısın umarım kısa zamanda iyileşir geçmiş olsun

n112067482166879_1969.jpg

ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU
KARDEŞİMİZ ARKADAŞIMIZ MEHMET TURAÇCİ İÇİN BİR YARDIM KAPMANYASI BAŞLATTIK HİÇ BİR SAĞLIK GÜVENCESİ YOK AİLESİ BU DURUMA ÇOK ÜZGÜN AMA ÇOK GURURLU BİR AİLESİ VAR HEPİMİZİN EL BİRLİĞİ İLE BU OLAYA EL ATMAMIZ LAZIM AZ ÇOK DEMEDEN BİRŞEYLER YAPALIM HEPİMİZİN BAŞINA GELEBİLİR ORTAK BİR NOKTADA... BİRİKİM YAPALIM HASTAHANE MASRAFLARI ÇOK YÜKSEK BİR RAKAM BUNA HAZIRLIKLI OLMAMIZ LAZIM MEHMET'İN SEVENLERİ ARKADAŞLARI BUNU PAYLAŞŞSIN DUYMAYANLARA DUYURSUN DOKTORLAR ELİNDEN GELENİ YAPTI ARTIK İŞ BİZE DÜŞTÜ BUDA BİZİM İÇİN BİR GURUR MESELESİ OLDU BU KONU HAKKINDA BİLGİ ALMAK VE YARDIM ETMEK İSTEYENLER LÜTFEN 0507 247 31 20 NOLU TELEFONDAN BİZLERE ULAŞABİLİRLER
NOT:defter tutulacak imza karşılığında yardımlarınız alınacak şehir dışında olanlar banka hesap numarası yarına kadar belli olacak lütfen ilgisiz kalmayalım

Trafik kazası olduğu için hastane bütün masraflarını karşılamak zorunda ister özel ister devlet olsun. Kanunen devletin koruması altında. Hiçbir şekilde hastane masraflarını ödemelerine gerek yok. 2918 Sayili Trafik Kanunu'na gore herhangi bir trafik kazasi sonucu yaralanan kisi en kisa surede hastaneye yetistirilmek ve gereken tedavinin yapilmasi hukumlerini iceriyor. Yonetmelige gore, hastane acil servisi, kendisine gelen kazazedenin maddi durumu, sosyal guvencesinin olup olmadigina ve hastanin ozelligine bakmadan gereken tedaviyi ve mudahaleyi herhangi bir ucret talep etmeden yapmak zorunda.

Yasayi bilmekte yarar vardir. Cunku, benzer olaylarda , sizlerin 2918 nolu yasayi bilmediginizi zannederek,' Yapilacak mudahele ve tedavi ucretlerini odeyeceginize dair su belgeyi imzalayin' teklifi ile karsilasirsiniz. ...Ancak sizde ' Bu belgeyi imzalamassam, bana mudahele ve tedavi etmeyeceginize' dair bir belgeyi imzalayip getirin.' dedigiz anda,Hastanenin butun imkanlari sizin icin seferber olacaktir.
Tabii ben kanunu aktardım. Arkadaşın durumu buna girer mi bilemiyorum. Tekrardan geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Trafik kazası olduğu için hastane bütün masraflarını karşılamak zorunda ister özel ister devlet olsun. Kanunen devletin koruması altında. Hiçbir şekilde hastane masraflarını ödemelerine gerek yok. 2918 Sayili Trafik Kanunu'na gore herhangi bir trafik kazasi sonucu yaralanan kisi en kisa surede hastaneye yetistirilmek ve gereken tedavinin yapilmasi hukumlerini iceriyor. Yonetmelige gore, hastane acil servisi, kendisine gelen kazazedenin maddi durumu, sosyal guvencesinin olup olmadigina ve hastanin ozelligine bakmadan gereken tedaviyi ve mudahaleyi herhangi bir ucret talep etmeden yapmak zorunda.

Yasayi bilmekte yarar vardir. Cunku, benzer olaylarda , sizlerin 2918 nolu yasayi bilmediginizi zannederek,' Yapilacak mudahele ve tedavi ucretlerini odeyeceginize dair su belgeyi imzalayin' teklifi ile karsilasirsiniz. ...Ancak sizde ' Bu belgeyi imzalamassam, bana mudahele ve tedavi etmeyeceginize' dair bir belgeyi imzalayip getirin.' dedigiz anda,Hastanenin butun imkanlari sizin icin seferber olacaktir.
Tabii ben kanunu aktardım. Arkadaşın durumu buna girer mi bilemiyorum. Tekrardan geçmiş olsun.

Katılıyorum ve bizzat yaşadım. Arkadaşımla geçirmiş olduğum kaza sonucu, arkadaşım hastaneye kaldırıldı (Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi). Kendisi öğrenci olup, hiçbir sosyal güvencesi yoktur. Beyin tomografisi dahil bütün tetkikleri yapıldı, bütün işlemlerine ben koşturdum, sadece kimliği ile işlem yapıldı ve hiçbir ücret talep edilmedi. Belirtmek istedim..

Tekrar geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..

Son durumu nedir?Arkadaşımızın....

kaza resmini görünce çok üzüldüm ya, Allah'tan acil şifalar diliyorum...
Görünüşe göre çok hızlı gidiyor olmalıydı.. Arkadaşalr lütfen herkes dikkat etsin, bilinir ki, fazla hız, ölüme bi o kadar da çabuk gönderir insanı. Başka kimsenin böyle kaza yapmasını istemem..

geçmiş olsun... hızın bazen cok kötü sonucları oluyo malesef... inşalla en yakın zamanda eski saglıgına kavusur...

Geri