son durum nedır arkadaşlar ?
cidden arkadaşın son durumu nedir iyileşmişdir inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son durum nedır arkadaşlar ?
umarız kutay ınsallah öyledır allah yardımcısı olsunkötü haber olsa duyulurdu bence ya durumu aynıdır yada iyileşiyordur umarım iyi olur
Trafik kazası olduğu için hastane bütün masraflarını karşılamak zorunda ister özel ister devlet olsun. Kanunen devletin koruması altında. Hiçbir şekilde hastane masraflarını ödemelerine gerek yok. 2918 Sayili Trafik Kanunu'na gore herhangi bir trafik kazasi sonucu yaralanan kisi en kisa surede hastaneye yetistirilmek ve gereken tedavinin yapilmasi hukumlerini iceriyor. Yonetmelige gore, hastane acil servisi, kendisine gelen kazazedenin maddi durumu, sosyal guvencesinin olup olmadigina ve hastanin ozelligine bakmadan gereken tedaviyi ve mudahaleyi herhangi bir ucret talep etmeden yapmak zorunda.
Yasayi bilmekte yarar vardir. Cunku, benzer olaylarda , sizlerin 2918 nolu yasayi bilmediginizi zannederek,' Yapilacak mudahele ve tedavi ucretlerini odeyeceginize dair su belgeyi imzalayin' teklifi ile karsilasirsiniz. ...Ancak sizde ' Bu belgeyi imzalamassam, bana mudahele ve tedavi etmeyeceginize' dair bir belgeyi imzalayip getirin.' dedigiz anda,Hastanenin butun imkanlari sizin icin seferber olacaktir.
Tabii ben kanunu aktardım. Arkadaşın durumu buna girer mi bilemiyorum. Tekrardan geçmiş olsun.