Çok acil yardım arabam birinci viteste geri gidiyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence servisede gidip biraz bilgi edinin sanayiyede karar için kafanızda bir fikir oluşur muhtemelen. geçmiş olsun

aracın garantisi de bitmiş ama ilk önce servise gidin en azından teşhis alırsınız ona göre özel servislere yönelebilirsiniz

Sanayiye git tabi hatta yetkili servise git , bir ay önce kadar bende de buna benzer bır duurum oldu vıtesım 3de takılı kaldı.. Diğer vıteslere gecmedı.. Büyük bir şanzuman sıkıntısı felan yok sadece vıteslerın geçişini sağlayan 2 adet tel var , Bunlardan biri ileri vitesler biride geri vites..

Benim bu 2 tel in ucu kopmuştu,tellerin tanesi (300euro) tuttu..Bu tabi mini cooper içindi..

Ama sizin ki 1 le geri gidiyor , acaba tek tel üzerinden mi geçişler saglanıyor diye düşündüm..orada tereddütdeyim..

Fakat astranın da 2 teldi..

Sanayiye git tabi hatta yetkili servise git , bir ay önce kadar bende de buna benzer bır duurum oldu vıtesım 3de takılı kaldı.. Diğer vıteslere gecmedı.. Büyük bir şanzuman sıkıntısı felan yok sadece vıteslerın geçişini sağlayan 2 adet tel var , Bunlardan biri ileri vitesler biride geri vites..

Benim bu 2 tel in ucu kopmuştu,tellerin tanesi (300euro) tuttu..Bu tabi mini cooper içindi..

Ama sizin ki 1 le geri gidiyor , acaba tek tel üzerinden mi geçişler saglanıyor diye düşündüm..orada tereddütdeyim..

Fakat astranın da 2 teldi..
Saol acaba tellerin sıkışmasının nedeni ne olabilir?

Arkadaşlar bugün sanayiye gittim usta vites kutusunu açtı, mandala sert basıldığı için problem olduğunu söyledi, haberiniz olsun vites geçişlerini sert yapmayın, ayrıca fiyatı sordum ne verirsen ver dedi. Servise gitseydim giydirirler miydi bilmiyorum...

geçmiş olsun.
yani sen geri vitese taktığını düşünürken aslında mandal çalışmadığı için 1.vitese takıyordun.

geçmiş olsun.
yani sen geri vitese taktığını düşünürken aslında mandal çalışmadığı için 1.vitese takıyordun.
Maalesef öyle oluyormuş ilk defa başımıza geldiği için şaşırtıcı oldu biraz.

Geri