çok acil yardım istiyorum cam filmi için

bende iki numara yaptirmistim,
zaten bildigim kadariyla 1,2,3 var degil mi?
gayet memnunum vallahi,hic bi sorunda yasamadim polislerden yana,
ama ilerleyen vakitlerde neolur bilinmez ;P

Film çektirmek yasal değildir ! Cezası var. Bunun açığı, koyusu diye bişey yoktur,bu işin yasal sınırları da yoktur. Madem akvaryum gibi olmak istemiyorsun camları değiştir.

flim çektirmek yasal belli sınırları var aracın içerisinin %70 i görünecek şekilde çekilirse normal tabi bi yerde de polisin vicdanına kalmış yanlışım varsa düzeltin

sahsi bi göruş.. ben fılmı hıc sevemedım. bı mercedesın orjınal renklı camını sevdım oda benım arabada yok

M@honi' Alıntı:
ewet garanti verdiği için misal 10 milyonlık flimi 70 milyona çekiyo Opel de araçlarına garanti veriyo ama yetkili servise götürdüğünde 100 milyonluk işi 300 milyona yapıyorlar polis çeviriyo senin 300 $ 400 $ dolarlık flimini çatır çatır söktürüyo neden fark olduğunu da Ziebarttan çekilmiş flimle normal bir yerden çekilmiş flimi karşılaştırdığım için söylüyorum
bu bi kot pantolonun eryamanda satılırken fiyatının 100 milyon Karum da satılırken fiyatının 150 milyon olması gibi bişey

Yazdıkların ok de.Nerden biliyorsun aynı filmi kullandığını misal karumdaki ile eryamandaki kotun aynı kalitede olduğunu?

dejaay' Alıntı:
Film çektirmek yasal değildir ! Cezası var. Bunun açığı, koyusu diye bişey yoktur,bu işin yasal sınırları da yoktur. Madem akvaryum gibi olmak istemiyorsun camları değiştir.

sevgili arkadaşım eğer herşeyde yasalara bakarak hareket edeceksek, arabana hoparlör taktırman müzik sistemi kullanman içinde trafik tescil kurumundan izin alıp ruhsata işletmen gerekiyo. yasalar böyle dio. ama burası Türkiye, burda yasalar vardır,uygulayan yoktur...

coRSac' Alıntı:
Yazdıkların ok de.Nerden biliyorsun aynı filmi kullandığını misal karumdaki ile eryamandaki kotun aynı kalitede olduğunu?

aynı Levis hiçbir fark yok orji sadece mekan başka bişey değil bunun dışında arabayı ilk aldığımızda sıfır yanında ziebart tan ücretsiz koltuk koruma yaptırmamız için bi çek gibi bişey verdiler onu yaptırmaya gittiğimizde haliyle diğer ürünler hakkında da insan fikir alıyo bizde cam flimide yaptıralım dedik bi fiyat aldık o zaman dudak ucuklatıcı bi rakamdı dedikki bunun dışarıdaki flimden farkı ne dedi garantili o kadar
bi küçük kelebek cama 29 $

ben bugun eliftuning de yaptırdım 1 numara amerikan cam filmi 250 liracık :)

M@honi' Alıntı:
aynı Levis hiçbir fark yok orji sadece mekan başka bişey değil bunun dışında arabayı ilk aldığımızda sıfır yanında ziebart tan ücretsiz koltuk koruma yaptırmamız için bi çek gibi bişey verdiler onu yaptırmaya gittiğimizde haliyle diğer ürünler hakkında da insan fikir alıyo bizde cam flimide yaptıralım dedik bi fiyat aldık o zaman dudak ucuklatıcı bi rakamdı dedikki bunun dışarıdaki flimden farkı ne dedi garantili o kadar
bi küçük kelebek cama 29 $

Ziebart daki adamın işten anlamadığı bariz ortada yada sizi ciddi bulmadıysa ilgi göstermemişte olabilir piyasada yaptırabilinecek mantıklı cizilmez kaliteli filmler 200-250 civarı ki ziebart biraz daha pahalı ki oda ömür boyu garantisinden dolayı,ama kesinlikle 60-70 liralık filmle mukayese edilemez.

Giyim piyasanın içinde bulundum az çok bilirim indirim zamanları mağazalar %40/ 60 indirim yaparlar oysaki malın kalitesi değişmiştir ki bunuda müşterinin anlamayacağı fark kumaşta kullanılan boya ve ipliğin kalitesindeki değişikliktir.Dışarıdan hepsi film gibi duruyor ama asıl farklılık yapısında 1 kaç sene sonra farkını anlıyorsun..

astrammm' Alıntı:
sahsi bi göruş.. ben fılmı hıc sevemedım. bı mercedesın orjınal renklı camını sevdım oda benım arabada yok

Bende önümüzdeki günlerde mavi film yaptıracağım.

http://www.otoyedekparca.com/Ayrinti.php?urun=2301

Bu arada Ümraniye sanayi de geçen yaz Kuzenimin arabasına 40 YTL' ye yaptırdık oraya gideceğim yine olsun olsun 60 YTL...

Geri