Bu kilit beyni tam olarak nerede oluyor öğrenebilirmiyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pekı ben arabayı stop ettıkden sonra anahtarı cekıp kapıyı acıp bır kez sellektor yapıyom bu ne 10 - 15 sn kadar sadece uzunlar ve arkada stoplar+gerı vıtes yanık kalıyor
Bu bahsettiğiniz özellik corsa c'de var. Ben de opcomla arabayı kurcalarken farkettim. Follow me özelliğini aktif ettim. Sinyal kolunu bir kere çekip bırakıp kapıyı kilitleyince farlar yanıyor. Yaklaşık 1520 sn. yanık kalıyor ve sönüyor.
Daha sonra tekrar kapıları açınca farlar da yanıyor.
Bu bahsettiğiniz özellik corsa c'de var. Ben de opcomla arabayı kurcalarken farkettim. Follow me özelliğini aktif ettim. Sinyal kolunu bir kere çekip bırakıp kapıyı kilitleyince farlar yanıyor. Yaklaşık 1520 sn. yanık kalıyor ve sönüyor.
Daha sonra tekrar kapıları açınca farlar da yanıyor.
cihan benim kapıyı açtıktan sonra selektör yapınca yanıyor. diğer türlü denemedim ama kapıyı açtığımda aktif olmasını keşfedene kadar selektör yapmışlığım sonra başaramayıp araçtan çıkıp aracı kiltlemişliğim var ordan olmadığını tahmin ediyorum. şimdi benim araçta aktif mi değil mi