Cok hafif güneş yanığı

karaman31

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
İyi günler arkadaşlar 2001 model gri renktei aracımda 1 el boyu kadar güneş yanığı başladı bunu nasıl giderebilirim

giderilmez o yanık zamanla dahada büyür çaresi yok kanser gibi yayılır.Lokal olarak çok sağlam bi usta orayı zımparalayıp boya yapıp tekrar verniklerse belli olmayacak şekilde buda zor bir ihtimal olur ama o yanık büyür.

Güneş yanıklarının çözüm olacağını hiç sanmam boyatmaktan başka yapacak bir şey yok. Hiç dokunma gitti yere kadar gitsin derim.

bende de var hemen muadele edilmesi lazım yoksa büyür de büyür

tavanda ise sıyah folyo kaplat. 3m ın grı renk kaplaması astranın grısı ıle tam uyuyor onada bakabılırsın

Komple boyat diyenlere sakın ama sakın itibar etme sonra arabayı satacak olursan o komple boyat diyenler keşke hiç boyatmasaydın derler , imanın gevrer satamazsın aracı elinde patlar o yüzden ya folyo kaplat aracına komple yada o şekilde kullan gitsin arabanı

Benim ön tampona japon yapıştırıcısı dökmüş biri çok hafif (ki daha 7 aylık bir araç , sıfır almıştım) sağ ön farın altındaki boya kısmına öyle beyaz beyaz duruyor hiç elletmedim çünkü kazımaya kalksan astarı boyayı kaldırır boyatsan adı boyalı olur ondan hiç elletmedim öyle geziyorum , çokta göze batmıyor açıkçası

Kaplamaya vereceğin parayı boya için vermeni öneririm.

Benim yapacağım gibi fotoğraflarını çek komple boyat.Kim ne derse desin ben temiz bineceğim arkadaş.Bizim milleti anlamıyorum.Bakımını yap çiçek gibi bin.Yok çürüsün patlasın çatlasın çizilsin ama boya olmasın...

Benim yapacağım gibi fotoğraflarını çek komple boyat.Kim ne derse desin ben temiz bineceğim arkadaş.Bizim milleti anlamıyorum.Bakımını yap çiçek gibi bin.Yok çürüsün patlasın çatlasın çizilsin ama boya olmasın...

İşte bizim milletimiz araç almayı bilmediğinden ileri geliyor. Adam temiz bir boya yapmış mis gibi olmuş al bin daha ne? ama kaşının üzerinde gözü var işi bizim ülkemizde olur geçenlerde arkadaş araçlar bakıyor 94-96 model araçlara adamın birini aradı araçta boya var mı diye sordu? dayanamadım arkasından ohaaaaaaaaa dedim... 94-96 model araçta boya soruyor...

Geri