çok ilginç aracımın kaloriferi acayip derecede ısıtıyor.

muratakkin32

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2000 model vectra 2.0 cdx aracımın kaloriferi çok ısıtıyor ve içeride durmak mümkün olmuyor. 20 dereceye ayarlıyorum hamam gibi oluyor. 17 derecede bile çok ısıtıyor.
egzostan dediler değiştik ama hala aynı. şimdiki usta kalorifer musluğu diyor acaba doğrumu diye düşünüyorum. yardımlar için şimdiden teşekürler arkadaşlar.

isitmayani cok duymustum ama cok isitani yeni duyuyorum bunun nedeni termostatdir

evet genelde ısıtmayan kalorifer sorunu olur ortaya bide göbek taşı atacan bide beypoazarı soda ooh tam hamam keyfi :)

biz ısıtamıyoruz millet soğutamıyor yaaavvv :D

anladığım kadarıyla arabanda dijital klima/kalorifer var ve elektrikli kalorifer musluğun gerektiği kadar kapanmıyor, dolayısıyla sıcak soğuk ayarı yapamıyorsun, sıcakta kalmış allahtan, soğuktada kalabilirdi donardın... şimdi hiç olmassa çok sıcaklarsan kapatırsın arada fanı olur biter...

yada musluğu tamir ettireceksin, ki zannetmiyorum tamiri yoktur, değişecek...

anladığım kadarıyla arabanda dijital klima/kalorifer var ve elektrikli kalorifer musluğun gerektiği kadar kapanmıyor, dolayısıyla sıcak soğuk ayarı yapamıyorsun, sıcakta kalmış allahtan, soğuktada kalabilirdi donardın... şimdi hiç olmassa çok sıcaklarsan kapatırsın arada fanı olur biter...

yada musluğu tamir ettireceksin, ki zannetmiyorum tamiri yoktur, değişecek...
sizin düşüncelerinize katılıyorum.klimaya baktır.

ben bizim arkadaşın doğanında öndeyken yancam sanıp arabayı durdurdğmu biliyorum:)sobası çok sağlamdı sizinkide ona benzemiş demekki,şaka bi yana detaylı bi baktırmak lazım.

Geri