çok ilginç aracımın kaloriferi acayip derecede ısıtıyor.

ahhh ahhh benim gls de sıcacık üflerdi ama cd mübarek buzdolabı gibi :):)ama yok corum kaloriför taktıracam :)

kalorifer musluğunu değiştireceğim anlaşılan bi tek o şansımız var. yada arabaya sadece kışları bineceğiz.

ahhh ahhh benim gls de sıcacık üflerdi ama cd mübarek buzdolabı gibi :):)ama yok corum kaloriför taktıracam :)

bunun cdyle glsyle ilgisi yok, aynı musluk sizdede kapalı kalmış olabilir, birtürlü tam açılmıyor kalorifer radyatörüne yeterli sıcak motor suyu gelmiyordur...

bir ikinci ihtimal, kalorifer peteği daha önceden değişmiştir, orjinal yada muadili yerine çin malı, kalorisi düşük, kötü kalorifer peteği takılmıştır...

başka ihtimal yok, çorum kaloriferide iyi bir radtatör peteği ve fandan daha farklı birşey değil zaten...

arkadaşım benimde 2004 astra njoy var oda aşırı ısıtıyor 100 metre gitmden içeriye sıcak veriyor ben seninyazını gördükten sonra bir akrabamızın 2001 astra elegance bindim denemek için o da aynı belkide arabaların normal ayarındandır yada arkadaşların dediği gibi termotattandır

Geri