çok Pahali Yawww

sömürüyorlar resmen benimnde 45 min yaklaşıyo nabayım bilmiyorum özel e mi götürsem servise mi gitsem diye düşünüyorum !

Yetkili sevislerin yapılan işlemlerde genellenmiş fiatları yokmu ? her yeykili servis kendi istediği ücretimi uygulamasımı yapıyor.? bilgisi olan arkadaşlardan paylaşım lütfen.:rock

Garanti bitmişse en iyisi özel servis bence ... :good:

ayrıca arkadaşlar bakımı yaptırırken sis farı taktırmayıda sordum. 700 ytl (tesisatı varsa o da) fiyat çektiler. nie bu kadar pahalı dedim, adam dedi sadece butonu 300 ytl dedi. farların düğmelerinin olduğu yer komple değişiyomuş, yani sadece sis farı düğmesi eklemiyolarmış. tamamen fuzili bence. acaba özel servistede mi düğmeleri komple değiştiriyolar arkadaşlar ?

ar kadaşlar he yetkili sevisleri eleştiriyorsunuz.öyle büyük bir işletmenin kurulması ve dönmesi kolaymı sizce.dışarda adamlar tabi ucuza yapar vergi vermiyorlar sigortasız elman yansanayi parça.en güzeli opel bir bedel ödemiyorlar. tabiki ucuza yaparlar.
ama şunuda alışmanız gerek her kaliteli hizmetin bedeli var.
benin yetkili sevsim yok.kendi çalışıyorum.kendi yerimde var .ama sistem böle işliyor.

spaceghost' Alıntı:
ar kadaşlar he yetkili sevisleri eleştiriyorsunuz.öyle büyük bir işletmenin kurulması ve dönmesi kolaymı sizce.dışarda adamlar tabi ucuza yapar vergi vermiyorlar sigortasız elman yansanayi parça.en güzeli opel bir bedel ödemiyorlar. tabiki ucuza yaparlar.
ama şunuda alışmanız gerek her kaliteli hizmetin bedeli var.
benin yetkili sevsim yok.kendi çalışıyorum.kendi yerimde var .ama sistem böle işliyor.

herşeyi de ama kaliteli hizmet deme ne yaptıkları bilmiyoz bile benim aracım şimdi 1000 1500 ytl fiyat düştü 5 cm kaput cizigi için kaput ve renk tutmadı diye çamurlukları boyayan boyayan bi yetkili servis kalitelimi iş yapmış oluyor

aga78' Alıntı:
bence okdar çok degil çok olan kdv
yag sadece 55 60 ytl mobil tabi bu 20 şerden 4 adet filitfe ki bazısı 30 35 ytldir ee bide yetkili yetki almak için bitaon masrara girmişler onlarda biliyo garanti bitince gitmiyicen ne yazarsak kardır demişler işte

bu bakıma 700 800 ytl veren opeller var sen bide gedizlere git gör fiyatı

http://www.gedizler.com.tr/ bu linkten bak servis bakım fiyatlarına

Kardesime katılıyorum ama diğer bi acıdan bakarsak Volkswagon servis ucretleri dahauygub insan o da bakım değilmi neden Opel daha pahalı diye düşünmüyor değil

garantiyi bozdur bence ozele git bişiy olursa km yi duşurtur goturursun olay bu .onlar kazıkçıysa sen de kazıkçı ol.servisten çıkınca gerçek km sine dondurursun

Geri