Cok Sinirliyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Auxera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cok saolun arkadaslar walla

cantayı biz gelince koyduk yani arabada hiç bişey yoktu o koltugun uzerine saçılmış şeyler vardı sadece torpido gozunde yani o koltugun ustu bombostu sadece arkada bi mont bide hırka vardı bişey bulurmuyum diye patlatmıslar. servisten yeni geldim yan sanayi cam 90ytl orjinali 130 takiolar simdi.

bu arada okulun otoparkı varda her giriş 3ytl e sabah ders oluyo 1 saat sona 3 te oluyo bazen her giriş çıkışta da para verirsek zaten aylık oyle bi yuklu oluyoki birde bu okula para vermek kanıma dokunuyor yanlızca bendegil benim gibi biçok kişiye dokunuyor bi universite dusunun ki otoparkı paralı turunun tek ornegi

mehmet gazihan arkadasım saol valla dusunmen yeter kardesim

geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın,bazen sürücü içindeyken de yapıyolar bu şerefsizler....

çok geçmiş olsun .....yazık ya bizimde komşunun corsası wardı airbagleri çalmışlar arkasındada bizim araba wardı tam başına gitmişler biri görmüş seslenmişte bizimkine dokunamamışlar ...verilmiş sadakamız warmış...dediğin gibi maddi yönü telafi edilioda manevi yönü insana dokunuo...tekrar geçmiş olsun...:(

sırf bu yüzden film yaptırdım. Geçmiş olsun, ortamın çivisi çıktı ...

gecmis olsun benım teypimi almıslardı eski aracımda yaklasık 7 ay oluyor ve her cd taktıgımda onu anıyorum 3 kurus icin bunu yutan adamlara ne denirki tekrardan gecmis olsun

TearsOfTheSuN' Alıntı:
gecmis olsun benım teypimi almıslardı eski aracımda yaklasık 7 ay oluyor ve her cd taktıgımda onu anıyorum 3 kurus icin bunu yutan adamlara ne denirki tekrardan gecmis olsun

benimde aynı şekilde camı patlatıp teybi çalmışlardı çok sinir olmuştum adamlar ne kadar rahat şerefsizler:mad:

bu arada geçmiş olsun kardeş harbiden üni otoparkının paralı olmasıda çok saçma nerde görülmüş böyle şey:confused:

Cok Gecmis Olsun Kardsim Yaa Olacak Sey Degil Ne Isterler Bilmem Ki Allah Allahh Bizim My Body Ekrarm Abimiz Var Opel Vectrasini Soymuslar Tesisat Ne Varsa Aamlar Goturmus Vallalhi Ise Bakakrmisin Yaaaa Tekarradan Gecmis Olsun Insallah Daha Boylşe Talihsiiz Bir Olayla Karsilasmassin

Geri