aslında usta pek sır vermek istemiyor.çünkü bana söylediği arabayı bırak yarın gel al .ben senin sorunu halledecem oldu. kendisi opel servisinde çalışmış.sonra ayrılmış asıl alanı wv.kendi başına aynı sorun geliyor .o da epey uğraşıyor.bunu oğlundan dinledim.kendisi VAN'da kayseriye bile götürüyor.Sorun kurumdan.Ama dedimya ben arabayı bıraktım.Motorun kurumu temizlendi , jontalar filan , sübap ayarları , yağ değişimi falan,daha ne gibi inceliği var bilmiyorum.Ben ordayken yapmadılar. Ama inanılmaz birşey .Sanki araba 200-300 kilo daha hafifledi.Sıcak soğuk yarım marş ile alıyor.Usta bu konuda kendinden tecrubeli olduğundan çok emin.Başka bir komşusundan bahsediyor.Aynı sorun ile gelen bir araba 3 yıl git gel yapmış.Sağlam olan parçalar değişmiş . sağlam pompayı bozmuşlar.Ben bana yakın 3 opel yetkili servisiyle konuştum.çevre ilçelerde ustalarla konuştum.İnternette konuşuyoruz.Ama bu sorun ben çözdüm böyle oldu diyen yoktu.800 ytl verdik.Ama az sanki arabayı sıfır aldım gibi seviniyorum çünkü psikoljik sorun oldu.