Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
araban hayırlısı olsun kazasız belasız bu arada tek sorun 1.3 motor demişsin motordan ne şikayetin varki birçok combo kullanıcısı tanıyorum hepside çok memnun motordan devirli kullanıp bakımlarını düzenli yaptırırsan eskitemessin o orabayı bu arada kurt güzelmiş
motordan şikayetim yok ama güç yokk...
alarm da arkadaşlar ben aracımı mar otodan aldım aracı teslim alırken boyasının bağzı yerlerinde çizikler vardıı minik çizikler ama pasta cila nın çıkaramadığı çizikler buna karşılık mar otoda gönlümüzü almak için alarm ve cartel korumalığı hediye ettiler.. gönlümüzde pek olmadı ama bunlarda nazar olsun değip kabullendik aslında boyasını yeniden yaptırma şansımızda vardıı ama ben boyatmak istemedimm. çiziklerede mar otoda rutuş yaptırdımm .. cartel koruması ve alarm hediyeleri olduu orjinal alarm takıldı fiyatı konusunda bilgim yokk para vermedim camlarada film çektirdim lazer film onada 150 ytl talep ettiler ve garantili film darbeye ve çizilmeye dayanıklı olduğunu söylediler.... saygılar.
bu arada combo süper düşünenlere tavsiye ederim bide kaçsaa