Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen öyle Nihat abim herşeyden önce güvenli yolculuk için 90'ı geçmemek lazım.sevdiklerimizle daha fazla birlikte olmak varken.cebimize kastımız olmasın yabancıyı zengin etmeye gerek yok.

aleykümselam yasin çaylar ikindiye geliyor hep gerçi 5 çayıda çok güzel oluyor.

candan abi uzun yolda yolcular taciz etmezlerse beni usul usul seyir zevkinide ekleyerek yolculuk yapmak çok güzel hele birde enfes manzaralar varsa yol üstünde uygun bir yere çekip fotoğraf çekmek tüm yorgunluğumu alıyor tabi sonra onları burda paylaşmak siz üstatların seyir zevkine sunmak bir başka güzel bu sıralar uslu durdum pek bir yere gidemedim ama yakındır kokusu çıkar yakında:)

Tüm garaj sakinlerine hayırlı akşamlar...

Bugün mavişin bir adet ısıtma bujisi değişti, rot balans ayarı yapıldı, lastik havaları kontrol edildi. Kışlık bakımı yapıldı. Combom biraz kendine geldiii..

Mustafam tekrar Allah(cc) eşinle hayırlı, sağlıklı ve uzun bir ömür versin sana.. Bu mutlu gününde yanında olmayı çok isterdim ama kalbim seninle.. herşey gönlünce istediğin gibi olur inşallah..

Düğüne gidecek olan arkadaşlar bizdende COMBO dolusu sevgi selam götürün Mustafaya :D
Hepinize tekrar hayırlı geceler.. :)

maviş maşallah fıstık gibi olmuş birde hafta sonu güneşli oldumu konya ovası maviş iyice kendine gelir güzel günlerde kaldırıma sürtünmeden:) afiyetle binesin niyazi abim.

pazar günü benim royalin içini sizin selamlarla doldurup mustafamıza ulaşacaz.

vakit hazan zamanı ama yarın sabah gres yağı elimizde ya candan abim açar kepenkleri yada ben:)
sağlıcakla kalın iyi akşamlar.

selamın aleyküm sevgili ve saygıdeğer COMBOCULAR.Yeni bir gün yeni ümitler filizlenecek inşallah bugün.herşey hayal ettiğiniz gibi olsun.güzel mutlu hayırlı bol kazançlı kazasız belasız bir gün geçirmenizi dilerim.Allah'a emanet olun....

Aleykümselammm Candan.. Dualarına katılmamak mümkün değil Allah (cc) razı olsun amin inşallah..

Candan en güzel sabah mesajını yazmış ama yine de tüm garaj sakinleri hayırlı sabahlar :)

bende geldim garajımız açılsın herkes huzurla iş yerinde ekmek teknesine odun atsın gün içersinde ortak noktamız combolarımızla garajımızda buluşalım.

Geri