valla araçlar artık fazla yakıyor sebebi kış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi benım arabada 1,7 cdti ben bir depoyle 590-610 km felan yapıyorum kısın. yazın 700 e yaklasıyorum sehırıcı. aracımda 9500 km de.Selam garaj. 1.7cdtı Combomuz 9.000km oldu fakat fazla yakıyor gibi. Full depoyla 560 km yaptık en son. Sizce normal mi?
abi benım arabada 1,7 cdti ben bir depoyle 590-610 km felan yapıyorum kısın. yazın 700 e yaklasıyorum sehırıcı. aracımda 9500 km de.
Saygılarımla...
Selam garaj. 1.7cdtı Combomuz 9.000km oldu fakat fazla yakıyor gibi. Full depoyla 560 km yaptık en son. Sizce normal mi?
abim siz 1,3 motorla 650 km yapamıyorsanız sehırıcı sızın aracınız fazla yakıyor bence yanı benım arabayla ısık yanınca 600 km nin üzeri yapıyorum :Sben bahsettiğin km yi şehir içinde 1,3 le yapıyorum, 1depo 650km zor görüyor, yaz kış farketmiyor...
Hayırlı sabahlar bereketli bir günümüz olsun.
Candan abim senin şehir bizim koca İstanbul'a bakarak biraz daha avantajlı dur kalk ordada olur ama bu denli kilitlenmez heralde mazot cebe kalır abi