Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam garaj. 1.7cdtı Combomuz 9.000km oldu fakat fazla yakıyor gibi. Full depoyla 560 km yaptık en son. Sizce normal mi?

çok yakıyorsun bariz belli 870-890 şehir içi yakman lazım aslında şehirler arası gidersen 1 depoyla 1000 i göreceksin:) hayırlısı olsun sen bi beynine format attırıp program yüklet yetkili servislerde benim de arabada yakıt sarfiyatı çok çekiş düşmüştü beyne program yüklenince çok farketti ghözle görülür performans ve yakıt tasarrufu oldu bende 2009 corsa cmon var benzinli

Hem kendi aracımdan hemde sizin verdiğiniz bilgilerden şunu anlıyorum ki şehir içinde 750. km araçlarımız için normal şehir dışında ise agrasif sürmezsek yükte yoksa 1000.km görmemek normal değil ki Mustafa bilir onun rekorunu kırmak için kırk takla atmıştım:D geçen yaz samsundan gelirken depoda çeyrek mazot vardı 960. km görmüştüm yol bitmese kesinlikle 1200.km yaklaşacaktım ama inanılmaz derecede uysal mışıl mışıl kedi misali gelmiştim:):D

Dün akşam e.5 de dacia marka bir araç bayan sürücü tabi:) arkamdan dokunuverdi benim royale dur kalklı bir akış vardı ben henüz hareket etmemiştim ki gacırt diye ses duyduk ben yandık dedimi indik baktım benim arka demir maşallah diğer aracı tanponu plaka kısmını içeri göçertmiş bizimkinde şükür bişey yoktu suçlu belli olduğu için herkes yokuna gitti tüm combocu dostlara arka demiri tafsiye ediyorum ama ucuz yollu ince demirlerden almayın benim demirin maşallahı var kalın demir sopası gibi:)

herkese hayırlı sabahlar .yakıt konusunda benim verilerim sehiriçi 6,5-7 lt/100 km şehirlerarası henüz deneyemedim.yakıt normal bence.şehriçi 650-700 km arası değişiyor.

Hayırlı sabahlar bereketli bir günümüz olsun.

Candan abim senin şehir bizim koca İstanbul'a bakarak biraz daha avantajlı dur kalk ordada olur ama bu denli kilitlenmez heralde mazot cebe kalır abi:)

Hayırlı sabahlar bereketli bir günümüz olsun.

Candan abim senin şehir bizim koca İstanbul'a bakarak biraz daha avantajlı dur kalk ordada olur ama bu denli kilitlenmez heralde mazot cebe kalır abi:)

abim haklısın ama mesafe kısa olduğu için ısınana kadar menzil bitiyor.motoru katıyoruz.

Geri