vay vay vaaaayyy abi gıcır COMBOlara bak be hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın kazasız belasız inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol teşekkür ederiz cümlemiz için İnşallahvay vay vaaaayyy abi gıcır COMBOlara bak be hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın kazasız belasız inşallah.
hayırlı olsun burak abı combolar kazasız belasız eskıtın
yaw senin olduğunu biliyorum ama sakalların bile beyazlamış abi resimini biliyorum ama şaşırdım ondan sana devamlı sordum hangisiydin diye abi
abi zincirlikuyu mezarlığının arkası servisten herkes memnun ayrlılıyor
Bu forum çok yıprattı beni mustafam saç sakal ağardı yaw aslında resimde de beyazlar var ama küçük resimde belli olmuyo. yaşta 37 normaldir diyelim. moral bozmayalım, bidahakine selektörle deil iteleyerek gelirim ona göre
mezarlığın arkadaki servisi duymuştum... gerçi yapılacak bişii kalmadı neyse bi ara gideriz yakın zatii bana...
Çok Teşekkür ederim güzel temennilerin için Allah utandırmasın diyelim bu arada perdelerin resimlerini çektim ama benim içime pek sinmedi haberin olsun. İki günde rulosundan çıkar gibime geliyor az sonra ekliyecem foto...Burak Bey araçlarınız hayırlı olsun gözünüz aydın olsun maşallah diyelim yaradan nazardan saklasın size şirketinize bol kazançlar kazanmanızda comboların etkisi inş bolca olur.
Amin çok teşekkür ederim Cümlemize İnşallah..Burak hayırlı olsun araçlarınız çok güzel maşallah.. Allah(cc) kaza bela ceza vermesin inşallah