Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
jant için kandıramadık keşke alsaydı jantları ne güzel olurdu.murat abi cd çalar için aracı bakırköye götürmem gerekiyor ama hafta içi imkansız gibi anca cumartesi öğleden sonra gidebilirim.lastikler petlas imperium diye bişey inşallah iyidir önlere takıcam.

rot değişecek zaten eğik murat abi o yapılacak bu hafta tampon boyanacak ama vakit bulamıyorum.boya ustası birini bulduk

jant için kandıramadık keşke alsaydı jantları ne güzel olurdu.murat abi cd çalar için aracı bakırköye götürmem gerekiyor ama hafta içi imkansız gibi anca cumartesi öğleden sonra gidebilirim.lastikler petlas imperium diye bişey inşallah iyidir önlere takıcam.
petlas komyon ve traktörlere lastık uretiyodu şimdide taksıler ıcın uretmeye basladi gecen sene bi abimiz almiştı kar lastıgı petlas iyii diyodu hemde uygun ;)

Burak iyi diye duydum petlas ı ama genede dunlop un yerini tutmaz eskiler dunlop çünkü. murat abi sadece ön tamponu boyatmayı düşünüyorum.öbür türlü kar topu gibi olur her yer bem beyaz. genede atölyede aklımıza ne eser biinmez ama öneriyi göz ardı etmeyip deneyeceğimizden emin olabilirsin.

Burak Bey hoşgeldiniz garaja her zamanda bekleriz.

Sinan lastiklerin için çok sevindim çok yerinde ve zamanında olmuş yağmurlu havalarda rahat edersin lastik aslında araçlarımızda en ön planda olan detay ama genelde es geçiyoruz dişlerin azalıp azalmadığına dikkat etmek gerek.

huzurlu sağlıklı sürüşler dilerim yeni lastiklerinle kardeşim.

Geri