Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hımm ne güzel paylaşımlar olmuş ben ekmek teknesi için yola düşünce yüreğinize sağlık..

Murat abi akşam olsa diye seslendiğini duyar gibiyim:)

Alper ilgin için tşk ederim çok oluyorum biliyorum hazır sormuşken birde hani olursa üst çıtalarıda alabiliriz pert olmuş araçlardan uygun fiyata..

Murat abi akşamki seyir defteri sanırım mekana Sinanla geleceksin dönüş yolunda yine birlikte hareket ederiz esenlere bir arkadaşı bırakır sonra ver elini güzel şehrimin anadolu yakası.

Sinan Cengiz babanın şarkısı 40 civarında indi hani cd boş kalmasın içine başka ustalardan da serpeyim isim yazarsan sevinirim.

:confused: Herkez ereye kayboldu.arabayı murat abiyle sonax a bıraktık.nano koruma yapılıyor.dehşet bişey olacak:D

sinan sizi bekliyordum abi şimdiden hayırlı olsun hep böyle cilalı tertemiz kalsın sağlık afiyetle kazasız belasız binin..

fiyat nedir abi gözümüzün korktuğu kadar varmı ne işlemler yapılacak bilgi verisen seviniriz combocular olarak.

abi nano paket diye geçiyor sonax ta.fiyatı 600tl ama biz daha uygun bir fiyata yaptırdık.şimdi arkadaş aradı aynı işlem için 600tl fiyat verdiler.

murat abi az sonra karaköye gelir her halde.o eminönüne gitti ben dükkana döndüm.

fiyat sanırım oldukça güzel senin combo temizlensin bir kaç ay sonrada ben yaptıracam.

abi kokereç kokusuyla senin dükkanı bulur ama fazla yemez bilirim Murat abi akşama saklıyor kendini:)

valla ben onu beleyemedim.bizim yemekte nohut pilav vardı yanında cacık salata.genede fazla yemedim.

Geri