büyük derinden sessiz bir gün daha vedaya doğru gidiyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun o pskolojiyi bende yaşıyorum.çıkmaz sokak bir sürü çoluk çocuk bisiklet v.b çizmesınler diye aksama kadar basındayım ve mahallenın basındayım. saat 11 de bıraktım sabah işe gidicem arka sol çamurluk takmışlar anahtarı 2 büyük bi çizik macuna kadar girmiş. boyacıya götrdüm 2 parça yere 500 TL dedi hiç yoktan masrafslm.arkadaşlar bugün sabah arabamın çizildiğini farkettim.daha doğrusu farketmemek mümkün değil adeta kazımışlar.öğretmen olmanın getirdiği sonuçlardan biri araba çizilmesi.üzüntüm büyük arabanın etrafında dönülmüş ve kaputa daireler yapılmış.insan gerçekten psiklojik olarak çöküyor.Allah kimsenin başına vermesin diyorum.
slm.arkadaşlar bugün sabah arabamın çizildiğini farkettim.daha doğrusu farketmemek mümkün değil adeta kazımışlar.öğretmen olmanın getirdiği sonuçlardan biri araba çizilmesi.üzüntüm büyük arabanın etrafında dönülmüş ve kaputa daireler yapılmış.insan gerçekten psiklojik olarak çöküyor.Allah kimsenin başına vermesin diyorum.
Gideriz bir gün Alper'in oraya
COMBO'cular olarak yaparız bir Mangal
Bir yaramazlık yok Sevgili Aral
İş-Güç
Daha sonra burada takılıyoruz
Fazla uğramıyorsun garaja