Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bari sen yapma niyazi abi kırma hevesimi.bence çok güzel olur.
zaten karbon kaplamayı beceremedim

yaw senin canın sağolsun Sinancımm.. Valla bilmiyodum damayı. öğrendim. ilk tepkim oydu .. ama arabaya olursa fena olmaz bencede helede arabanın rengi gri veya siyahsa güzel durur diye düşünüyoırum ;)

sinan abi zaten bu yapışkanları arabaya yapıştırmak gerçekten zor oluyor hava boşluğu bırakmıycan yamuk yapıştırmıycan anlıycaın ölme eşşeğim ölme ben valla darlanırsam yapıştırmam direk çöpe atarım :)

bu arada büyük ihtimalle haftaya angel + xenon takabilirim tabi bi aksilik çıkmazsa

ön konsolu söktüm.eve getirdim aldım elime saç kurutma makinesini.20cm lik parçayı 45 dk da ancak yapabildim.o da 4. denememde oldu.

bu arada büyük ihtimalle haftaya angel + xenon takabilirim tabi bi aksilik çıkmazsa

ANGEL miiii buldun mu bizim araçlara uyan.. mercek li mi?? kaç para??? :eek:

Bazı tuning sitelerinde var ama sinyal yerleri yok gibi geldi bana fotosu varmı?:)

abi siyah beyaz rajona ters gelmezmi hele senin gibi kırmızı renk sevene hadi içinde lacıvert olsa neyse diyecez:)

opel corsa nın angel ı oluyor abi internette combo angel far yazınca çıkıyor bilmiyorum site adresi paylaşsam yasak mı burda yasak değilse paylaşim hemen :)

nihat abi araç beyaz ya o bakımdan.

yoksa bizim içimiz zaten siyah beyaz ne gerek var arabayıda karartalım beşiktaş gibi.

bizler sarı ve kırmızıya gönül vermiş insanlarız. lacivert bize alerji yapıyor.koltukları bile alırken dikkat ederiz içinde mavi laciverte çalan renk olmasın diye

niyazi abi benim bulduğum angel mercekli yanılmıyorsam markasıda sonar ve 351 tl

Geri