Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
afiyet olsun Sinan .. Onu soda da kesmez :D

yok abi valla aç değilim.işler yolunda gitmiyor

Abicim bugün normal bizim burda öyle herşey karışık kimin ne yaptığı belli değil.. Millet uçmuş iyice ondandır.. Şeytan üzerimize çok gelir bugünlerde dikkatli olup sabır etmek lazım .. Allah(cc) kolaylık versin

zaman güzel geçiyor herşey rahat bugün

Abicim bugün normal bizim burda öyle herşey karışık kimin ne yaptığı belli değil.. Millet uçmuş iyice ondandır.. Şeytan üzerimize çok gelir bugünlerde dikkatli olup sabır etmek lazım .. Allah(cc) kolaylık versin

vayyy be bende birtek benim işim karışık diyordum.:kop:

evet insanlar daha gergin oluyorlar bu aylarda sinanım sana mangalın en güzelini boğaza nazır hazırlarım ben, sen yeterki şu bir ayı atlat sağ salim.

memleketten gelirken hereke civarında orta şeritte giderken murat abinin ferrari kornasının aynısını duydum yaw niye adam korna çaldı diye bakınıyordum ki combocu bir dost selam veriyormuş ben kornaya basmadan gözden kayboldu adam çift eksoz yaptırmış her yanı faça bir araçtı işte budur dedim kendi kendime şimdi korna telafuz edilince hatırladım.

Ne mübarek 2 gün yaşadık

Dün akşam Terahvi
Gece sahur
Öğlen Cuma namazı
Akşam İftar

YÜCE MEVLAM ŞÜKÜRLER OLSUN SANA

Ramazan'dan sonra Sinan'a özel Mangal yapacağım hem de kendi ellerimle

arkadaşlar bir sıkıntım var..

her gün aynı şeyi yaşıyorum.çok dikkat ediyorum ama genede çok korkuyorum.
problemin adı otoyoldaki motorsiklet ler. ama bu kadarmı şans olur hep bana denk geliyor.allahtan sadaka veriyoruzda yırtıyoruz.

ben biraz sert birazda seri kullanırım aracı.fazla takılmam yolda.ama motor sikletlerden çok tırsıyorum nereden çıkacakları belli olmuyor.dün akşamda bir tanesini deviriyordum allah korudu.

Son düzenleme:
Geri