Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senin payın olsa gerek Sinan :D

beni garajın sembolü yapın kedicik olarak

hatta başkan maketimi yapsın dağıtsın üyelere ,çoluk çocuğa.

bak ne kadar sevilirim .hemde site reklamını yapmış olur:kop:

Sembolüsün zaten pisicik olarak.
Senden de güzel bi anahtarlık olur haaa :D

Yasin korna nasıl ama

abi korna gerçekten güzel ama ferrari kornası mı godfather kornasımı taksam diye düşünüyordum ki ferrari kornasını takıp kurtuldum

ayrıca garajımız bugün epey hareketli inşallah diğer arkadaşlar ve abilerimiz sürekli garajımıza misafir gelirler

iftar konusuna gelince haftaya güzel bi gün bizi bekliyor ben zaten karaköy e yakınım benim açımdan sorun olmaz dükkandan çıkar sinan abimin yanına giderim.

Yasinciğim Sinan bana bıraktı organize olayını

Ben 4 Eylül Cuma diye düşünüyorum

İftarımızı yaparız sohbet-muhabet

Trafikte açılır daha sonra yollara çıkarız

vay beee.. Bir gün ama bir gün mutlaka gelecem iSTANBULA hanım ve çocuklar çok istiyor.. Hiç görmediler istanbulu ( Sinan sakın tarif edeyim mi abi diye sorma ) ve sonraaa sizinle beraber bir güzel organizasyon yapıp mangallllllllll olayına direk girecemmm inşallah.. ;)

Son düzenleme:
Gel Gel Niyazi

Mesela bir daha ki yaza kendini ayarla İstanbul için
Şöyle güzelce 1 hafta gezmene yeter İstanbul için

Ölmez, sağ kalırsak görüşürüz Niyazi

murat abi bana uyar haftaya hangi gün olursa olsun fark etmez güzel bi iftar geçireceğimize inanıyorum

niyazi abi seni de herzaman istanbula bekleriz inşallah geldiğinde bi güzel mangal da yaparız

inşallah abi inşallah.. Çocuklar Şubat tatilinde gidelim diyorlar ama ben soğuk olur diye çekiniyorum...Kısmet artık ne zaman olur Allah bilir :)

EVET COMBOCULAR BU DA

APP PLAKA
ANKARALI BIR FIRMA CESITLI YAZI STILLERI ILE APP PLAKA YAPIYORLAR
MALIYETI 50 TL
CIFT PLAKA

LINK BURADA
BAKMAK ISTEYENLER BUYURSUN
http://urun.gittigidiyor.com/En-Kaliteli-Fosfor-APP-PLAKA-FRANSIZ-KALIN-KARE_W0QQidZZ19658034

enkalitelifosforappplak.jpg

enkalitelifosforappplak.jpg

4o tl' yaptırdım ben anı yerden :D

imzamdaki plakalar ordan geldii

kaliteli işcilik var dalgalanma ve gizli türk bayrağı mevcut sadece mühürletmek sorun işt

bu app plakayı mühürlü yapan yer nerede var yahu bi bulsakta yaptırsak ne güzel olucak

Geri