Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tarihe göre hareket ederim
Sevgilerle

Son düzenleme:
İstanbul gibi büyük bir şehirde toplanmakta zorr.. inşallah hepiniz aynı yakadasınızdır (Anadolu-Avrupa) benim konya dan ankaraya gitmem daha kolay valla :)

gel niyazi abi geel:D

abiler izniniz olursa çarşamba olsun ve aksarayda kebapçıda olabilir

murat abi tarihi belirtmiş ama onu değiştereceğiz gibi görünüyor.mustafa ve nihat abiye uygun olan bir tarih bakalım tabi diğer arkadaşlarda görüş bildirirse sevinirim.

yasinn sen ne dersin?

Tarihe göre hareket ederim

Son düzenleme:
Belirleyeceğiniz tarihe göre hareket ederim
Uyup uymadığına bakarım

Son düzenleme:
ooooo siz benim gelmemi istemiyorsunuz ozaman yapıcak bişey yok 10 ile 19 arası ben fuardayım. bu hafta cuma kapalıyım perşembe kapalıyım

arkadaşlar iftar olayına bir açıklık getirelim.bu hafta perşembe,yada cuma günü yapalım diyorum.mekan karaköyde olur.diğer tekliflerede açığız,uygun yerleri belirtirseniz sevinirim. Sizden ricam olayı fazla uzatmadan yarına kadar çözelim.
sonraki haftalar davet yoğunluğu olacağı için iştirakler de problem çıkabilir.tam yerinde zamanında çözelim olayı

....

benim bu hafta dahil .bir çok yemeğe katılmam gerekiyor ama sizlerle beraber olmak adına .o günki davetlere katılmayacağım. onun için bu hafta çözebilirsek daha iyi olur.çok sıkışık bir trafik içindeyim.kimseyi kırmakda istemiyorum mümkün olduğunca katılmaya çalışıyorum davetlere.

Geri