Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim aracın sol arka geniş koltuk katlamıyor.buton çok sert 3 kişi uğraştık olmuyor.murçla vurduk gene olmadı

murat abi kolçak var eklemiştim önceki sayfalarda orjinal kolçağı aldım gedizlerin 330 tl dediği kolçaktan 175 tl ye aldım :) çok tatlı duruyor

bende en kısa sürede iç lambaları, arka plaka lambasını ve yan sinyalleri beyaz yaptıracam.. Yan sinyaller beyaz olunca park lambasına mı bağlatıyoruz yanlışlık yapmıyım... Ayrıca ön park lamabaları çok zayıf far kaşları olmasa yanıyomu yanmıyomu belli değil. Birde o park lambalarını güçlendirmeyi düşünüyorum..

bugünlük herkese iyi akşamlar garaj sakinleri inşallah yarın görüşürüz bugün biraz erken kaçim bari :)

6428.jpg

combomun ufak sıyrıkları
6449.jpg

arabanın içindeki teyzemin oğludur benimle karıştırmayın lütfen :)
6462.jpg

samsun / ladik yaylasında combom poz veriyor
6478.jpg

gitmeden kolçak taktırmıştım biraz tuzlu ama armster marka opelin kullandığı kolçaktır kendisi
6512.jpg

bagajımda vazgeçilmez parçalardan birisi
6516.jpg

samsun / ladik yaylasında yine bir poz
6521.jpg

DSİ nin derinözde yaptığı baraj ama nereye bağlı olduğunu bi çözemedim kimisi amasya ya bağlı diyor kimisi de samsun ladik e bağlı diyor ama güzel bi manzarası var

murat abi kolçağın resmi burada var sonunda buldum fotoyu

teşekkürler abi bu arada iyi akşamlar abi tekrardan ben erkenden kaçar bugünlük yarın görüşürüz inşallah

COMBO Garaj İftarda buluşuyor

Sevgili Arkadaşlar
Malumdur herkesin söz verdiği tarihler olabilir.
Ama Bizim iftar buluşmasını 11 gün önceden tarihini belirledik.

NOT: Listeye gelecek olan arkadaşlar veya beraberinde gelecek kişiler olsursa onlarıda belirtirse rezervasyon konusunda lazım olabilir.

(COMBO'cu olmayan arkadaşlarımızı da bekleriz. Başımızın üzerinde yerleri var)

SEVGİLERLE
COMBO GARAJ İFTAR BULUŞMASI

TARİH: 11 EYLÜL 2009
YER: Köfteci Sami Usta (Karaköy Katlı otopark'ın yanında Sinan'ın dükkanının karşısı)
SAAT: 19.00

LİSTE:
1- Combo_Murat (Murat)
2- EvolotionX (Yasin)
3- Kötükedi (Sinan)

Geri