Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
detaylı incelemek lazım aracı :) bu arada bende sislere ampul takmıştım cumartesi değişiyorum direk xenon takıcam uzun ampullerde 55 w lık ampul var sarı gösteriyor onlarıda 100 w takıcam :)

mustafa büyük ihtimalle gelmeye çalışırım inşallah ta gelirim yezocan da gelicekmiş sayfada gördüm :)

100w lık ampuller tesısatına sıkıntı yapmasın yasıncım.

eklemiyom anasını satayım .
kalsın ben bilgisayarda bazen bakıyom.
ahanada bu resimdi işte

Ekli dosyalar

• img9672.webp
    img9672.webp
    51.8 KB · Görüntüleme: 12
Sinancim simdi yardim edecegim sana bi dk bakayim bende bisey ekledim bakayim benimki oldumu :d

Ok.olmus abi
imza-signatur ayarlarindan bos olan metine grafik ekle ded oraya imageshack da kaydettigin dosyanin linkini at sonra kaydet.

Ben 85 w taktim
cok sicak yapiyor
korkuyorum hatta tesisata zarar vericek diye
hatta bi kac kisi ilede gorustum simdi olmasa bile uzun zamanda zarar verir dediler

Sinancımmm Yasin fotoyu nasıl eklediyse güzel eklemiş.. Siyah canavarı görebiliyom bennn. Siz foto eklemesini bilmiyonuzzz :)

İşim şaka bazı fotoları görebiliyorum.. Yasinin fotosuda bunlardan biri. Muhtemelen foto ekleme tekniği ile alakalı. :good:

yaa sinan abi bilmiyorsunuz foto eklemeyi bak niyazi abim görüyor benim resimleri :)

Ben 85 w taktim
cok sicak yapiyor
korkuyorum hatta tesisata zarar vericek diye
hatta bi kac kisi ilede gorustum simdi olmasa bile uzun zamanda zarar verir dediler

ömer abi ben 100 w lık ampulleri uzunlara takıcam sellektörde kullancağım için çok sorun olmaz diye düşünüyorum

saygılar sevgiler şeker pareli günlerdeyiz gece sahurdu suya gitmeydi uyku hayal oldu ama kısık gözlerle sizleri okumak çok güzel.

Geri