Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah (cc) razı olsun be Yasinn..:) Ayrıca bizim araçlara tesisat falan çekilmesi gerekiyomuş galiba bu maliyeti arttrır mı?? birde orjinali gibi dururmu? Çirkin durmaz inşallah.. Hani sislambasının yerini falan kesip takacaklarsa güzel olmayabilirde ondan:confused:

Sevgili Arkadaşlar Bakımdan geldim;

Yağ (4 Litre)
Yağ filtresi
Mazot filtresi
Hava filtresi
Polen filtresi
İşçilik
.....................
200 YTL

Şarj dinamsonunun kafası değişti: 120 TL

Hepsi: 320 TL

Nasıldır fiyat ne dersiniz

Abi bakım fiyatı yüksek geldi bana.. Yetkili mi? Özel mi? Özelde burda ben aynı bakımı 135-TL yaptırmıştım.. Ama Şarj dinamo kasnağı fiyatı uygun ben 200-tl ye 1,5 yıl önce değiştirmiştim (orjinal)...

Allah (cc) razı olsun be Yasinn..:) Ayrıca bizim araçlara tesisat falan çekilmesi gerekiyomuş galiba bu maliyeti arttrır mı?? birde orjinali gibi dururmu? Çirkin durmaz inşallah.. Hani sislambasının yerini falan kesip takacaklarsa güzel olmayabilirde ondan:confused:

Sis lambalarının yeri kesilmiyor,siyah kapakları söküp yerine sisleri takıyorlar.
birde çabuk bozulmasın diye röle ve sigorta koyuyorlar araya 50 tl gibi bişey tutuyor bu söylediklerim.bence orijinal sis almanız daha mantıklı

tecrübeyle sabittir;)

bu arada bir düzeltme yapayım yanlış anlaşılmaya meyil vermeyeyim.

orjinal sis alsanız dahi bu röle ve sigorta parası vereceksiniz olmazsa olmaz

İnşallah orjinal düşünüyorumSinan.. sağolsun Yasinin arkadaşı 110-Tl demiş çok pahalı değil.. Bir bakıyım araştırıyım karar veririm inşallah..

Geri