Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın arkadaşlar.geldik gene işimizin başındayız.şu cumartesi günleride tatil olsa süper olacak ama neyse.buralardayım.

Benim keratayı ne zaman kestireyim diye sordum.ya 1 yaşına kadar kestir yada 6 yaşından sonra diyorlar.ne alaka anlamadım.bizim aslan parçası 18 aylık oldu

Çocuk psikolojisi Sinancımm.. Çocuk üzerinde yıkıcı etki bırakabiliyor.
O yüzden aklı ermediğinde yada aklı başına geldiğinde yaptırmak gerekiyor..
Üroloji uzmanları doğardoğmaz yaptırmayı tavsiye ediyor.. Çünkü sinirler tam oluşmadığı için acısı fazla olmuyor ve hücre yenileme çok hızlı olduğu için çabuk iyileşiyor ;)

Arkadaşlar araca komple perde taktırmak istiyorum maliyeti nedir bilginiz varmı?

Osman aramıza hoşgeldinn..

Ben perde yaptırmıştım ama şimdi söktüm hepsini.. Beğenmedim. kaportayı delip kornişleri vidalıyorlar.. zaman geçtikçe ve yıkadıkça perde esniyor ve çirkin görüntü oluşabiliyor.. Ben o yüzden camlara FİLM yaptırdım. Önlere 1 arkalar komple 2 numara hem güzel hemde kullanışlı tavsiye ederim.:)

Film maliyet : 150-TL
Perde Maliyet : 80-100-tl civarıydı yanlış hatırlamıyosam ;)

osman güle güle kullan .Allah kaza bela vermesin.çok güzel oluyor bu arabanın beyazı.hani bende var diye demiyorum.çok tatlı duruyor.
zaten 3 arabaya yakışıyor bu renk. bmv,audi,bide combo(((:

Çocuk psikolojisi Sinancımm.. Çocuk üzerinde yıkıcı etki bırakabiliyor.
O yüzden aklı ermediğinde yada aklı başına geldiğinde yaptırmak gerekiyor..
Üroloji uzmanları doğardoğmaz yaptırmayı tavsiye ediyor.. Çünkü sinirler tam oluşmadığı için acısı fazla olmuyor ve hücre yenileme çok hızlı olduğu için çabuk iyileşiyor ;)

anladım abi saol;)

osman güle güle kullan .Allah kaza bela vermesin.çok güzel oluyor bu arabanın beyazı.hani bende var diye demiyorum.çok tatlı duruyor.
zaten 3 arabaya yakışıyor bu renk. bmv,audi,bide combo(((:

Allah razı olsun. Gri istiyordum aslında ama bunu aldıktan sonra alıştım şimdi çok seviyorum, evet bence de çok yakışıyor beyaz. :good:
Allah kimseye kaza bela vermesin.

Geri