Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mekan: Köfteci Sami Usta
Yer: Sinan'ın Dükkanın karşısı. Karaköy Katlı Otoparkın yan tarafın
Saat: 19.00

İFTARA GELECEKLER ŞİMDİYE KADAR OKEYLENEN İSİMLERDİR

Sinan
Murat
Yasin + Kuzeni
Erkan Doğu

Selam herkese arkadaşlar!..
Murat abi beni de eklermisin bu listeye?..
Eğer müsait olursanız yanımda 1 i kesin 3 kişi daha gelicek!..

yaw bu resimler ayrı ayrı var bende yani arabayla yan yana çekilmiş fotom yok hiç.. Öle gerekliyse çekinip sonra göndereyim..

URL=http://img30.imageshack.us/i/combo2l.jpg/]
combo2l.jpg
[/URL]

COMBO'CULAR İFTARDA BULUŞUYOR

Mekan: Köfteci Sami Usta
Yer: Sinan'ın Dükkanın karşısı. Karaköy Katlı Otoparkın yan tarafın
Saat: 19.00

LİSTE:
.......................................
Sinan
Murat
Yasin + Kuzeni
Erkan Doğu
Mutlu Çavdar+ 1 Kişi

sinan abi tuningcilere baktım ben yoktu arkadaşta sanayide bakıyordu oda bulamamıştı ama bazı bakmadığı yerlere de bakıcaktı herhalde mini patentini aldı kimseye vermiyorlar :) ama çinde varsa aldırcam abi

aslında daha yakışıklıyım fotolar kötü çıkmış 2007 yılında çekilen foto onlar :o :D

s.a.

Arkadaşlar-abiler;
Comboma alarm ve cam modülü taktırmak istiyorum. Bana memur işi uygun fiyatlı ve kullanışlı bir alarm tavsiye edebilir misiniz?

Yaptığım kısa araştırmamda hepsiburada.com da çok övgü almış fiyat olarakta uygun bir model buldumne dersiniz?

http://www.hepsiburada.com/oscar-no...x?categoryid=26026&productid=otm341157#tablnk

Oscar NOBEL ÇELİK KASALI,ÇELİK TUŞLU KIRILMAYA KARŞI UZUN ÖMÜRLÜ Özel Kumanda Serisi
FC , CE Belgeli
Ürün 2 sene garantilidir.Arıza durumunda arızalı parça servis yerine bu süre zarfında birebir değiştirilmektedir.
Çelik dış koruma çerçeveli Uzaktan Kumandalar Premium modeli için özel üretilmiştir.
Antı scan koruması
Uzaktan kumanda ile alarmı kurma ( kapıları kilitleme - açma)
Uzaktan kumanda ile alarmı sessiz kurma ( Kapıları kilitleme - açma)
Sesli - sessiz araç bulma
Uzaktan kumanda ile panik
2 kademeli darbe fonksiyonu
Merkezi kilit zaman ayarı
Alarm hafızalı ikaz LED"i
6 Ton siren
Sürüş halinde merkezi kilit açma-kapama
İstenildiğinde sireni uzaktan kumanda ile susturma
Uzaktan kumanda ile merkezi kilit açma kapama
Devreye sokup çıkarırken ışıklı ve sesli ikaz
İstenildiğinde darbe sensörünü devre dışı bırakma (Güçlü ve hafif darbe ve ses kuvvetine göre sireni çaldırma sıklığını ve kuvvetini ayarlama)
Yanlışlıkla devreden çıkarmaya karşı otomatik alarm koruma
Tavan lambası gecikme süresi - Motor çalıştırınca kapıların otomatik kapanma süresini ayarlama
Her türlü merkezi kilitli araca montaj kolaylığı
İstenildiğinde otomatik cam kaldırma bağlanabilme (ModaCar Otomatik Cam Kaldırma Modülü 2 Cam 341405 veya 4 cam kaldırma modülü 341406 alınması tavsiye edilir)
Radarlı veya ultrasonik iç koruma (İstğe bağlı) (ModaCar Cyclone Ultrasonik Alarm Gözü-Sensör 341416 veya ModaCar Cyclone Ultrasonik Radar 341116 alınması tavsiye edilir)
Aracınızda merkezi kilitleme sistemi yoksa ModaCar Merkezi Kilitleme Sistemi 341122 alınması tavsiye edilir.Merkezi kilitle beraber bağlanan alarm sayesinde hem uzaktan kapılarınız açıp/kapatabilir hemde alarmı devreye sokmuş olursunuz.

evet iftar yemeğinde fazla kişi olucaz gibi görünüyor mustafa inşallah sende müsait olup gelirsin

eyvallah yasin saol.

mutlu kardeş gel 3-5 fark etmez yeterki gel.

niyazi abi maşallah araban çok temiz.ben kendi arabama bakıyorum bide buna benimki:(

Geri