Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mutlu

2. resimde kapı kollarını falan nye göremiyorum.
kapılarda sensör var yaklaşınca kendimi açılıyor(:

Yok yaa onu ben yapmıştım b.sayardan :) Buna benzer bişey yapmayı düşünmüştüm de onun için!.. Hakketen yaa nasıl olur çıtalarla kapı kollarını kendi rengi yapsam nasıl olur!..

murat ve nihat abi yakıyorsunuz ortalığı. bizde genciz diye dolaşıyoruz ortalıkta

mutlu diğer renk araçlarda olur ama bizimki beyaz çok sırıtmazmı komple beyaz olursa.

Mutlu;

Karamürsel'den COMBO'cu Alper ile tanışıyormusun

Murat abi K.mürsel'de çoğu kişi birbirini tanır en azından kimse kimse den Allah'ın selamını esirgemez!.. Tanıyorum ben onu geçenlerde de işyerine gittim tokalaştık ama yanımda bi arkadaşım wardı onun için fazla muhabbet edemedik abi!..

murat ve nihat abi yakıyorsunuz ortalığı. bizde genciz diye dolaşıyoruz ortalıkta

mutlu diğer renk araçlarda olur ama bizimki beyaz çok sırıtmazmı komple beyaz olursa.

Yaa ben de öle düşündüm aslında!.. Onun için şimdilik askıya almıştım o işi zaten!..

murat abim gündüz buluşmalarımızda bolca çekerim izinli günlerinde buralardan geçerken uğra abiciğim oruçtan sonra yine sana tam demli az tomurcuklu çayımızdan ikram ederiz abiciğim.

sinan sende bizdensin abi yani zayıflar grubu kilo derdi olmayanlar grubu:)

Geri