Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi kar lastiği düşünüyorum bu yıl kısmetse onlarla beraber bi jant alırım belki.. OLmazsa seneye inşallah ;)

Merhaba Alper hoşgeldinn :)

inş alırsın niyazi abim senin mavişede valla çok yakışır,
aracı gerçekten farklı gösteriyor jantlar.

Alper üstadım kayıpsın hoşgeldin sefalar getirdin özledik seni paylaşımlarını işlerin müsade ettiğinde ses ver duyalım seni.

Nihat abim buralardayım. Ramazan dolayısıyla işler çok yoğun. Dükkan 24 saat açık hiç kapanmıyor. Sabahları eleman akşamları ben duruyorum. Biraz hayattan koptuk bakalım. Hayırlısı :)

Özledim valla sizleri ramazan sonrası görüşelim.

hoşbuldum yasin sağolasın iyisin inş?

hoşbuldum sinan abiiiii nasılsınn :D

iyiyim çok şükür erkan

nihat abi dediğin gibi sağlamlık her zaman 1. sırada olmalı jant olayında lenso jantlardan hiç şikayet duymadım bugüne kadar üretim yerini tam bilmiyorum ama tayland diye sadece duymuştum ama almadan önce detaylı bir araştırma yaparım zaten lastiklerde önerdiğiniz var mı ben michelin diyorum ama tekliflere de açığım :)

Alper Allah kolaylık versin bol kazançlar nasip etsin.

ramazan sonrası comboculara özel bir buluşma yapma düşüncesi bazen fasıl oluyor bizlere:) inş organize oluruz yine güzel sohbetler eşliğinde mangalımızı yaparız.

lastiklerrrr diyesim var aracı aldığım adam büyük lastik takmış dişleri iyi ama gel görki üste vurmasından dolayı değiştirmek zorunda kaldım çokça bakındım kesinlikle son kararım bridgestone idi lakin evdeki hesap çarşıya uymadı iki sene daha uzak kalırız deyip pirelli p 6000 serisini aldım dört adedini 520 tl ye 3000 bin km civarı yaptım henüz üzmedi bir kaç kere sert girdiğim virajda azda olsa saçmaladı şimdilik royalim mutlu:)

nihat abi şu mangal organizasyonu bi olsun da senin şu meşhur demli çayının tadına bi bakıcam :)

Yasin bende michelin e3a Energy var bir yıl oldu alalı... 185*60*15 çok memnunum tavssiye ederim :) Bende kar lastiği düşünüyorum.. Michelin Goodyear kumho bakacaz artık :)

Nihat abim buralardayım. Ramazan dolayısıyla işler çok yoğun. Dükkan 24 saat açık hiç kapanmıyor. Sabahları eleman akşamları ben duruyorum. Biraz hayattan koptuk bakalım. Hayırlısı :)

Özledim valla sizleri ramazan sonrası görüşelim.

Maşallah Alper Allah (cc) bereketli hayırlı bol kazançlar versin İnşallahhh.. Görüşmek kolay ama yinede fazla özletme kendini :)

Geri