Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaff tanıdık kaskcu arkadaşı olan varsa söylesin.11.ay sonunda kaskom bitiyor.indirimiyle 1137 tl ye düşer sene sonu ama o bile çok geldi şimdi bana.

Herkese selam bu arada kusura bakmayım yaaw kendi derdimden selam wermeyi unuttum!..

Al işte şu mübarek günde olacak işmi yaw?.. :(
1 aydır bizim ufaklığa dreksiyon dersi weriyorum!.. 2 gündür de ufaktan markete falan gitmeye başlamıştı!.. We bugün yapacağını yaptı gitmiş radyatör ü delmiş :(
radyatörcüye gittim 270 liraya yenisini takarım dedi!..
servisi aradım işçilik dahil 430 lira dediler!.. Naapıcam ben şimdi yaa cuma ya yetiştirmem lazım arabayı yok sa otobüsle gelmek zorunda kalıcam iftar a !..

:eek: geçmiş olsun abi. aman çocuğa bişey olmasın .

Mutlu geçmiş olsun beterinden korusun yaradan.

fiyatlar için biraz daha araştırma yapsan inş daha uygununu bulursun.

Murat abi hoşgeldin izinde sandım bende abi ses vermeyince sen..

candan üstadım hayırlı olsun inş birgün bizde yaptırırz bizim keratayı kaskolu daha huzurlu sürülür heralde combolarımız.

bu demek oluyorki 1 teklik her sene bu kasko olayına akacak garajdan hiç çıkarmasam mı acep:)
ne yapalım Nihat abi hergün sırtındayız bir de psikopatlar var

Ewet arkadaşlar Allah beterinden saklasın!.. Naapalım olacağı warmış oldu !..

bugün veda zili biraz erken çaldı iftar heyecanı bu olsa gerek eve giderken hayal dünyam genişliyor sıcak yemekleri düşledikçe:)

şimdiden herkesin orucunu yaradan kabul eylesin, huzurlu akşamı olsun garaj ahalisinin sağlıcakla dostlar iyi akşamlar.

Arkadaşlar buldum çıkmasını radyatörün ama taa ikitellide yaaw !.. Ewi oraya yakın olan bi arkadaşımız warmı?.. Ben parayı hawale etsem parçayı alıp EFE tur yada İZMİT seyehat e werip bana yollayabilir mi?..

Geri