Memleketin bir tarafında sel bir tarafında deprem var. Allah İslama ve müslümanlara yardım etsin, vatanımızı ve milletimizi her türlü korku ve afetlerden korusun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
homdolsun Osman iyiyiz bugüne şükür Allah aratmasınçok şükür sen de iyisin inşallah?
Abi sana da hayırlı cumalar depremden etkilenme varmı sizde.hayırlı cumalar hepinize....
burdayım Murat abi yeni geldim
Hoşgeldin Niyazi
Çarşamba günü iftar yemeğinden beri gözükmüyorsun
Garaja da uğramaz oldun
Abi sana da hayırlı cumalar depremden etkilenme varmı sizde.
Allah Yardımcınız Olsunarkadaşlar ben bir kaç gün internete giremeyebilirim haftasonu şehirdışına çıkmayı düşünüyorum..
Dün akşam Teravih den sonra saat 21:36 da "4.5" sabah sahurda saat 04:50 de "4.7" ve 1-1.5 saat kadar önce "4" şiddeetinde Konya merkez üslü deprem oldu... hala gıpraşma ihtimali var diyorlarrrr eve işyerlerine girmeye korkuyoruz..
Hepimiz işyerleri ve evler dahil dışardayız.. Akşamdan beri doğru düzgün uyku uyumadık... Dolayısıyla sık sık trafolarda deprem sensörü olduğundan elektrikler kesiliyor..
Hayırlısı olur inşallah..
arkadaşlar ben bir kaç gün internete giremeyebilirim haftasonu şehirdışına çıkmayı düşünüyorum..
Dün akşam Teravih den sonra saat 21:36 da "4.5" sabah sahurda saat 04:50 de "4.7" ve 1-1.5 saat kadar önce "4" şiddeetinde Konya merkez üslü deprem oldu... hala gıpraşma ihtimali var diyorlarrrr eve işyerlerine girmeye korkuyoruz..
Hepimiz işyerleri ve evler dahil dışardayız.. Akşamdan beri doğru düzgün uyku uyumadık... Dolayısıyla sık sık trafolarda deprem sensörü olduğundan elektrikler kesiliyor..
Hayırlısı olur inşallah..