Combo Navigation Edition

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shambala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2s6lqma.jpg

Moralinizi bozmak istemem ancak 7500 tl lik bi navigasyon sistemi yok aracınızda normal bir double din ekran takılmış. Kazasız belasız günlerde gezmeniz dileğiyle.

aldıgımız adam faturasını gösterdi kardeş koltugun kafalıklarında da var yani toplam 3 ekrak takılı araştırdım aynı sistem 6000 ila 7500 arası fiyatı şuan

hayırlısı olsun güle güle kullanın allah kaza bela vermesin..
navigasyon sisteminede çok para vermiş ya yazık günah o paraya arka tarafa 42'' lcd koyulurdu :D

hayırlı olsun güle güle kullan, ara hızlanma değerlerini test edebilirsen sevinirim...

Insignia için piyasadaki en pahalı sistem
navi, dvd, usb, cd changer vs. sahip renkli ekran 2.350 TL (etrafındaki çerçeveyle birlikte, ki orjinalinden ayırt edilemiyor)
geri görüş kamerası 350 TL
kafalıklara ekran (2 adet) 1.000 TL
kusura bakmayın ama geçmiş olsun :D

özellikleri
LCD ekran - Sharp
İşlemci - Samsung
DVD okuyucu - Toshiba

7.500 TL'ye mal etmek için nasıl bir sistem kullanmışki? Corsa'nın Pioneer in-Touch ekran alsa ancak bu kadar olabilir sanırım :D

ayrıca hayırlı olsun, kazasız belasız :good:

Hayırlı olsun.
7500 tl lik bir sistem için markanın Alpine falan olması lazım ki altyapı, sinyal işlemci falan kullanılarak bile bu rakamlara çıkmak zor.
Fatura rakamını abartmış olabilirler.
Önemli oln senin beğenip kullanman.Kazasız belasız.

Hayırlı olsun.
7500 tl lik bir sistem için markanın Alpine falan olması lazım ki altyapı, sinyal işlemci falan kullanılarak bile bu rakamlara çıkmak zor.
Fatura rakamını abartmış olabilirler.
Önemli oln senin beğenip kullanman.Kazasız belasız.
ya adam öle söyledi faturasınıda gösterdi beni baglamaz kaça taktırdıgı araçımı çok makul bi fiyata aldım gerisi mavra:D:D:D:D:D:D:D

Geri