Combo Style :) *Fotoğraflar Yenilendi*

ahmetokur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Opel Combo 1.3 CDTi City Plus / Kayseri /
Model Yılı: 2007 / Renk: Siyah / KM: 68500

Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin araçlarımızı...

kgjg.jpg

1ohh.png

pbhw.jpg

jg48.jpg

9m8k.jpg

47lb.jpg

a561.jpg

qmkc.jpg

Maşallah..Kazasız belasız..Benim için gelmiş geçmiş en derli toplu ticari araçtır..Nedense bu aracı gördüğümde ''çok cömert'' söz grubu geliyor aklıma :)

Maşallah..Kazasız belasız..Benim için gelmiş geçmiş en derli toplu ticari araçtır..Nedense bu aracı gördüğümde ''çok cömert'' söz grubu geliyor aklıma :)

Abi Allah razı olsun. Bin kat iyileri senin olsun inşallah. Çok cömert mevzusunu anlayamadım abi biraz açarmısın :rolleyes:

Ekonomik ve ucuz işçilikli fazla maliyetli olmayan motor..Ne yüklersen yükle, kaç kişi binersen bin bana mısın demez..Her türlü araziye sür itiraz etmez..Modeline, ekonomik motoruna, donanımlarına göre fiyatının uygun olması bana cazip geliyor, ondan olmalı :rolleyes:

Ekonomik ve ucuz işçilikli fazla maliyetli olmayan motor..Ne yüklersen yükle, kaç kişi binersen bin bana mısın demez..Her türlü araziye sür itiraz etmez..Modeline, ekonomik motoruna, donanımlarına göre fiyatının uygun olması bana cazip geliyor, ondan olmalı :rolleyes:

Abi şu hayatta beni anlayan bi sen çıktın biliyomusun.
Geçen gün bi arkadaş sat bunu git bi otomobil al dedi. Bende ona dedimki, tamam kardeşim alayım. Bu arabanın piyasa değeri 19.000-20.000 tl... Şimdi bana 19000 tl'ye alabileceğim 2005 ve üstü modelli + Klima + Hidrolik Direksiyon + Çift Airbag + Az yakan(25 krş) özelliklerinde bi araba söyle dedim tıkandı kaldı... Tek kötü yanı ticari olması bunların abi... Ben arabayı 60000'de aldım 68500 oldu sadece yağ değişimi için gittim sanayiye, mazotu koyup devam ediyorum :)

Abi şu hayatta beni anlayan bi sen çıktın biliyomusun.
Geçen gün bi arkadaş sat bunu git bi otomobil al dedi. Bende ona dedimki, tamam kardeşim alayım. Bu arabanın piyasa değeri 19.000-20.000 tl... Şimdi bana 19000 tl'ye alabileceğim Klima + Hidrolik Direksiyon + Çift Airbag + Az yakan(25 krş) özelliklerinde bi araba söyle dedim tıkandı kaldı... Tek kötü yanı ticari olması bunların abi... Ben arabayı 60000'de aldım 68500 oldu sadece yağ değişimi için gittim sanayiye, mazotu koyup devam ediyorum :)
kazasız belasız kullanın çok güzel bir araçtır, 160 km ye kadar banamısın demez gider ama o hızda pek ekonomik değildir yol tutuşu iyidir keyifli bir araçtır severim combo 1.3cdti ları :)

Maşallah, umarım daha iyilerine binersin..Bu araçların yeri ayrı benim için de..Ticari olması dışında gerçekten itiraz edilecek pek açığı yok..Bir de devasa aynaları :D ama sonuçta ticari araç,her ticaride olan şey....Corsa aynası olamazdı..Bu araçlar iyi para eder..Yani satarken de pek değeri düşmez..

Maşallah. Ya ben olsam kapı kolunu çıtayı vs siyaha boyatıp, komple 1 numara film yaptırırdım önce.. egzos ucuyla gideri verip, arkayı da az çökerttin mi okeydir. Geri kalanı da var da, bunlarla giriş yapmalısın dostum.

7 yıl berlingo kullanan eski bir ticarici olarak seni anlıyorum : )

ama herseye rağmen otomobilin sürüşü çok daha farklı sende takdir edersin.

aracın cok güzel maşallah nazar değmesin.. orjinalliğiyle göz dolduruyor. yazılım yapmanı tavsiye ederim

Geri