Combo Style :) *Fotoğraflar Yenilendi*

Maşallah. Ya ben olsam kapı kolunu çıtayı vs siyaha boyatıp, komple 1 numara film yaptırırdım önce.. egzos ucuyla gideri verip, arkayı da az çökerttin mi okeydir. Geri kalanı da var da, bunlarla giriş yapmalısın dostum.

Abi film yaptırmayı düşündüm ancak polislerle çok problem yaşamak istemiyorum. Zira bizim sanayide söktürenlere rastlıyorum içim acıyor. 1 numara sıkıntı olmaz diyende var, filmin her türlüsü sıkıntı diyende var.

7 yıl berlingo kullanan eski bir ticarici olarak seni anlıyorum : )

ama herseye rağmen otomobilin sürüşü çok daha farklı sende takdir edersin.

aracın cok güzel maşallah nazar değmesin.. orjinalliğiyle göz dolduruyor. yazılım yapmanı tavsiye ederim

Aynen abi ancak eğer Opel Combo kullandıysan Corsa'dan hiçbir farkı yok. Yani diğer ticariler gibi kamyon kullanır gibi tepede değilsin, koltuğu dibe kadar indirip otomobil keyfini tadabiliyosun. Binmediysen mutlaka dene abi, Kayseriye yolun düşerse haber ver :)

Aynen abi ancak eğer Opel Combo kullandıysan Corsa'dan hiçbir farkı yok. Yani diğer ticariler gibi kamyon kullanır gibi tepede değilsin, koltuğu dibe kadar indirip otomobil keyfini tadabiliyosun. Binmediysen mutlaka dene abi, Kayseriye yolun düşerse haber ver :)

combo kullanmadım hiç nasip olmadı ancak combo dısında hepsini kullandım.

kayseriye kucak dolusu selamlar : )

Hepsinde sıkıntı var diyene kendi aracımı gösterebilirim.. Sadece arka taraf en koyusu, sürücü ve ön cam 1 numero. sürücü göründüğü için pek bi şey demediler; kayseri de dahil :D Arabana bi de cila çektireyim, o kaputta ki karbonu sökünce ;)

Kaputtaki film almadan öncede vardı yanılmıyorsam, gel söktür onu, aracın sadeliğini bozuyor, Maşallah bu arada.

Kaputtaki film almadan öncede vardı yanılmıyorsam, gel söktür onu, aracın sadeliğini bozuyor, Maşallah bu arada.

Aynen öyle abi, almadan öncede vardı. Pek sıkıntı yapmadım kendime. Öyle biniyoruz.

Geri