Kıymetli Arkadaşlar;
Amacım taltif beklemek değil. Lütfen "Çok güzel olmuş, harika, ... gibi yorumlar yapmamanız.
Elektroniği seven biriyim. Sağ güneşlik yerine TV, DVD, FM Transmitter, Geri vites kamerası özelliğindeki bir sistem taktırdım. Biz aldıktan sonra dokunmatik ekranlılar çıktı, USB, SD kart ve Oyun konsolu girişleri mevcut ama, az daha bekleyip keşke dokunmatik olanından almalıymışım.
FİATLAR : Sanırım 2007 sonlarıydı ya da 2008 başları.
Sistem : 320 lira,
Kamera : 65 lira,
Montaj : 50 lira,
Kargolar : 15 lira
TOPLAM : 450 lira ( Şimdi daha ucuza çıkacağından eminim. )
Değer mi ? Keşke o parayı vermeseymişim diyeceğim ama, cebimizde mi kalacaktı? Zaman zaman kullanıyoruz.
İZLENİMLERİM :
Geri Vites Kamerası :Otoyu aldığımda ilk heves park sensörü arayışı, kamera görüntüsünü görmeye itti beni.
Bana göre sonuç : Park sensörü daha kullanışlı.
TV : Yükselticili güzel bir anten olursa sanırım amacına ulaşacak.
DVD : Çok başarılı, güzel ve kullanışlı.
FM Transmitter : Boş kanal bulduğumda güzele yakın ses alabiliyorum, ancak CD çalarımızda keşke USB ve Kart girişleri ve MP3 çalar özelliği olsaymış.
GELELİM FOTOĞRAFLARA : Daha profesyonel çekimlerle bu başlığı açmalıydım, yakışan olarak, ama mazur görünüz.
Yeni yıkandı, silinmemiş hali,
Kamerayı tampona monte ettik.
Net çıkmasa da ekran görüntüleri
FM Transmitterin kapsadığı kanallar. Sistemdeki sesi oto CD çalarına kablosuz iletiyor.
Yükselticili anten olsa da her yerde mevcut yöresel yayınları çekse.
DVD, CD, USB bellekten veya SD karttan Video, Resim, MP3, Track, ... çalabilme, gösterebilme özelliği
Hımmm, TOM ve JERRY.
Bu yaşıma geldim, halen keyifle izlerim
Garmin Nüvi 660 modeli GPS.
CD leri de sürücü tarafındaki güneşliğe kalabalık yaptırdık
Bu da bir pikniğimizden manzara olarak kabul ediniz.
Amacım taltif beklemek değil. Lütfen "Çok güzel olmuş, harika, ... gibi yorumlar yapmamanız.
Elektroniği seven biriyim. Sağ güneşlik yerine TV, DVD, FM Transmitter, Geri vites kamerası özelliğindeki bir sistem taktırdım. Biz aldıktan sonra dokunmatik ekranlılar çıktı, USB, SD kart ve Oyun konsolu girişleri mevcut ama, az daha bekleyip keşke dokunmatik olanından almalıymışım.
FİATLAR : Sanırım 2007 sonlarıydı ya da 2008 başları.
Sistem : 320 lira,
Kamera : 65 lira,
Montaj : 50 lira,
Kargolar : 15 lira
TOPLAM : 450 lira ( Şimdi daha ucuza çıkacağından eminim. )
Değer mi ? Keşke o parayı vermeseymişim diyeceğim ama, cebimizde mi kalacaktı? Zaman zaman kullanıyoruz.
İZLENİMLERİM :
Geri Vites Kamerası :Otoyu aldığımda ilk heves park sensörü arayışı, kamera görüntüsünü görmeye itti beni.
Bana göre sonuç : Park sensörü daha kullanışlı.
TV : Yükselticili güzel bir anten olursa sanırım amacına ulaşacak.
DVD : Çok başarılı, güzel ve kullanışlı.
FM Transmitter : Boş kanal bulduğumda güzele yakın ses alabiliyorum, ancak CD çalarımızda keşke USB ve Kart girişleri ve MP3 çalar özelliği olsaymış.
GELELİM FOTOĞRAFLARA : Daha profesyonel çekimlerle bu başlığı açmalıydım, yakışan olarak, ama mazur görünüz.
Yeni yıkandı, silinmemiş hali,
Kamerayı tampona monte ettik.
Net çıkmasa da ekran görüntüleri
FM Transmitterin kapsadığı kanallar. Sistemdeki sesi oto CD çalarına kablosuz iletiyor.
Yükselticili anten olsa da her yerde mevcut yöresel yayınları çekse.
DVD, CD, USB bellekten veya SD karttan Video, Resim, MP3, Track, ... çalabilme, gösterebilme özelliği
Hımmm, TOM ve JERRY.
Bu yaşıma geldim, halen keyifle izlerim
Garmin Nüvi 660 modeli GPS.
CD leri de sürücü tarafındaki güneşliğe kalabalık yaptırdık
Bu da bir pikniğimizden manzara olarak kabul ediniz.