Combo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Körmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdi biz bu araçlara burda mod yapmak istesek olmazmı,mesela bn combonun opc versiyonuna bnzeyen bir tampon yapmak istesem nasıl temin edebilirim :mad:

combo iyi güzelde fazla değişiklik kaldırmıyo.. bence hafif ticariolarak yaşamına devam etmeli

slm herkese

arkadaşlar bende 10 ay önce combo aldım:good: .iş amaçlıydı ancak biras işler ters gitti:cry: ve şimdi yawaş yawaş araçla uğraşmak istiyorum.ancak combo olan arkadaş sayısı gördüğüm kadarıyla az ve dayanışma yok gibi.:cry:ancak yinede bu konularda bana yardım edicek arkadaşları bekliyorum...

combo müthiş olmuş sahiden kopyala yapıştır yapmak lazım benim araca

beyler elinde combo ile resimler olan varsa burada toplayalım hem modlucak arkadaşlara bir fikir olur;)
bnde combonun consept i gibi bir versiyonunu koyim :D

slm dostlar bencede combo modifiye konusunda baya öksüz kalmış benzer araçlara her istediğinizi bulabiliyosunuz ancak comboya hazırda pek bişi yok bulunanlarda aşırı pahalı yada olçü alınarak yapılıyo..

bende henüz yeni makyaja başlıcam fikirlerinizi bekliyorum...

speeddevil' Alıntı:
beyler elinde combo ile resimler olan varsa burada toplayalım hem modlucak arkadaşlara bir fikir olur;)
bnde combonun consept i gibi bir versiyonunu koyim :D
co2h1qf11cxcho8fmx1caxtsa6.jpg

buyur kardeş bi ayar çek bakem:D:D

:D:D:D
millett hadi yaa araştırmacıı olunn birass :mad: :cry:

:good: selam arkadaşlar benimde combom varr. maslakta opel parçası satan arkadaşım var onda mevcut kolluk tavsiye ederim isterseniz fiyatta öğreneyim ... ALUCLAR OTOMOTİV

Ekli dosyalar

• Resim.webp
    Resim.webp
    22.8 KB · Görüntüleme: 137
Geri