benim tek sorunum arabam 150 km nin üstüne zor çıkıo maksimum 170km yi gördüm bazı arkadaşlar 190 yaptığını sölüyo 1.3 combo ile bu mümkün mü ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaslar bu konuda bilgisi olan varsa söylesin benim combo 2007 model 5000 kmde bir depo ile ancak 600 km yapıyorum bu nası iştir anlamadım yoksa combo almakla yanlısmı yaptık fikirleriinize ihtiyacım var
abiler yorumlarınız için tşkler biizm araba şehir dışı yaklaşık bir depoyla 650 700 arası bişiy yapmıştı aklımda kaldığıyla sölüyorum ama şu an babmın devirli kullanmasına rağmen kmde 200 e yakın bişye yakıyor egr cihazla iptal olmuştu bi ara....tabi sözde gerçekte bilmiyorum...
benim tek sorunum arabam 150 km nin üstüne zor çıkıo maksimum 170km yi gördüm bazı arkadaşlar 190 yaptığını sölüyo 1.3 combo ile bu mümkün mü ?
devirli kullanma derken? yüksek devirde kullanma anlamında mı ? devirli kullanmak yakıtı artırır bir kere. yüksek devir = pistonların daha çok çevrim yapması = ne kadar çok çevrim o kadar çok yakıt
aynen bende 150 uzerine zor cikiyorum otobanda rampa asagi 180 anca yaptim.