İşte Dokunmatik Lcd Ekranlar Var Normal Teyp Boyutunda 7"lik.(Gerçi Comboda Orjinal Teyp Var O Yuzden Zor olur).Benim Arabada Normal teyp Takmaya Müsait oldugu için Oyle bir Sistem Düşünebilinir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parçalar 3 kısımdan oluşuyor,tavana monteli saç,cihazın altındaki saç,ve tavandaki saçın içte kalan kısmında 4cm uzunluğunda 2 adet ([) şeklinde ayaklar.Önce güzel bir ölçü alarak kartondan prototip çıkardım,daha sonra bu ölçüleri cad programında çizerek(solid) saç işleme makinasına gönderdim o herşeyi yaptı sağolsuntavan saçındaki ray bükümlerini makinaya yaptırdım ki arada boşluk olup cihaz takıldığında boşluk olmasın ve kasislerde ses yapmasın,büküm açısı yaklaşık 30derece.En ufak bir ses sallanma vs olmuyor,ve netbook ssd(solid state disk)kullandığından ve işlemci fansız olduğundan sarsıntı problemi yok,tavandaki saçın arkasındada büküm olduğundan cihaz direkt oraya dayanıyor yani kayma vs olmuyor.Saç 1mm olduğu için havşa açma işlemi biraz zor oldu onuda matkapa büyük tığ takarak açtım(vida başları engel olmasın diye)tavan saçına perçinde atmayı düşündüm ama vazgeçtim.
Şunuda belirtmeden geçemicem baymustang(mustafa kardeşimle)görüştüğümde aynı sistemi kendısınınde yapacagını tüm hazırlıklarının tamamlandığını söyledi;kendisi benden 1 adım öndedir bunu belirteyim