Com'nu olan arkadaşlar yaz geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
corsa dersek hangi kasa olduğu belli olmaz ama c'mon deyince d kasa corsa olduğu hemen anlaşılıyor c'mon denmesinde bence bir sakınca yok

arkadaşlar yaz geldi hepimiz bir yelere gidicez inşallah;
acaba com'n la bozuk yerlere gidebilirmiyiz yani deretepe dümdüz gibi bana biraz nazik bir araba gibi geliyor sizce nasıl cevaplarınıza şimdiden tşk ler.
ya arakadaşlar başlıktan hiç bişey anlamadım ki bir sürü insan anlamamıştır.
com'n değil c'mon

her yere gider yüksek daha nasıl oldunuda servisler bile bilmiyor ama şu ana kadar hic servise şikayet gelmemiş....
opel bogazicine

Ni'ye dert ediniyorsun'ki garantide değil'mi istediğin gibi kullan, problem çıkarsa götür servise, walla ben öyle yapıyorum, tabii abartmadan. En azından bir şey varsa çıksın meydana garanti bitmeden...

ben kıyamam C'monuma ya zaten dağda taşta derede bayırda gitmek için araç war onlarla gidiyorum o tip yerlere...;)

Ni'ye dert ediniyorsun'ki garantide değil'mi istediğin gibi kullan, problem çıkarsa götür servise, walla ben öyle yapıyorum, tabii abartmadan. En azından bir şey varsa çıksın meydana garanti bitmeden...

kullanıcı hatası olur abi arabayı o şekilde kullanırsan onuda servis kabul etmez ödetir masrafları

C'mon kalamsında bir sakınca yok bence çok şeker bir isim. Bence güzel:D

Geri